Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Faliraki

Om Faliraki

Pulserende by med gode strande
Byen er et af de større ferieområder på østkysten, som har noget at tilbyde til alle, uanset alder og smag. Faliraki er især populær for dens 4 km lange sandstrand, der har gjort området til et attraktivt rejsemål, og strandens størrelse betyder at man altid kan finde en plet, der ikke er overrendt. Her kan du leje solsenge og parasoller.

Byen byder på et livligt natteliv, hvis der er energi tilovers efter en lang dag i varme og sol. I bar- og restaurantgaderne er tempoet højt, og især i højsæsonen juli og august, er diskotekerne og natklubberne godt besøgt.

Aktiviteter og forlystelser
Byens centrum er fyldt med et godt udvalg af restauranter, hvor du kan nyde en god græsk middag eller en forfriskning. Du finder også god variation af musikbarer og forlystelser. Der er både mulighed for fx minigolf, bowlinghallen, go-cartbanen. Hvis disse aktiviteter ikke skulle være nok til de større vandhunde, så har Faliraki også selve Europas’ største vandland, ’Faliraki Vandpark’ med et udbud af rutsjebaner og aktiviteter, der vil kunne få smilebåndet frem hos alle.

Rundt på Rhodos
Ønsker du endnu flere oplevelser i rygsækken, kommer du nemt til Rhodos by. Byen ligger blot 15 km fra Faliraki, og med bussen der går flere gange i timen, kan du være i centrum af byen på kort tid. Byen byder på et væld af seværdigheder, om det er i den gamle bydel hvor du bevæger dig inden for de betagende mure med smalle gader, eller den nye bydel hvor du kan finde alt lige fra grøntsags marked, til shopping i internationale butikskæder.

Se også de andre områder på Rhodos: Rhodos By, Ialyssos, Kalithea, Ixia og Lindos.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail