Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Rhodos

Find netop din rejse

Om Rhodos

Rhodos - en perle i det græske ø-hav

Rhodos er, med sit areal på 1402 km2 og ca. 100.000 fastboende indbyggere, den største ø i øgruppen Dodekaneserne. Her finder man alt, hvad hjertet begærer, som gør, at ens ferie bliver en uforglemmelig oplevelse. Praktisk taget ingen regn fra maj til oktober, smuk varieret natur, adskillige levn fra antikkens Grækenland samt selvfølgelig god mad og skønne strande.
Rhodos by er den største af byerne på øen og halvdelen af øens befolkning bor her. Her findes den gamle bydel omkranset af bymuren, samt den nye bydel. På vestkysten tæt på lufthavnen findes feriebyen Ialyssos. Ixia er området mellem Rhodos by og Ialyssos. På østkysten findes feriebyen Faliraki. Mellem Rhodos by og Faliraki ligger Kalithea med sine små bugter og gode snorkelmuligheder.

Oplev Rhodos charmende centrum

Rhodos by bærer præg af spændende og storslået historie samt en den nye bydel med gode shoppingmuligheder, som vi kender hjemmefra. Oplev den antikke bydel, hvor I inden for bymuren kan se historiske monumenter og seværdigheder.

Udforsk Rhodos

Gå på opdagelse i den gamle by, eller lej en cykel eller bil for at udforsk Rhodos vilde natur med smukke, grønne bjerge og uberørte kyststrækninger. En times kørsel fra Rhodos by ligger den hvide by Lindos. Alle huse er hvide og der er en virkelig dejlig atmosfære i de smalle gader i byen. På toppen af byen ligger Akropolis, som kan besøges på æselryg eller på gåben. Om aftenen tændes der lys ved Akropolis og man kan bevæge sig op på en af de tagterasser der findes i byen, hvor man kan få en drink eller spise middag.

Se Sun Tours´ øvrige græske feriedestinationer: Kreta, Santorini, Kos, Zakynthos, Korfu og Athen/Athens Riviera.

Områder

Rhodos by

Den ældste beboede middelalderby i Europa.

Se mere her >

Ixia

Kendt for at have den flotteste solnedgang på hele Rhodos.

Se mere her >

Ialyssos

Byen har meget at byde på, og der er noget for alle.

Se mere her >

Kalithea

Er med side børnevenlige strande især egnet til familier.

Se mere her >

Faliraki

Har noget at tilbyde til alle, uanset alder og smag.

Se mere her >

Lindos

Hvidkalkede huse, lyseblå tage og charmerende stemning.

Se mere her >

 

Kolymbia

Ferie mellem grønne bjerge, olivenlunde og glitrende hav

Se mere her >

UDFLUGTER

Byrundtur

Når man besøger Rhodos, er der oplevelser, man ikke må gå glip af. Rhodos by og den gamle bydel er nogle af disse oplevelser.

Tag med på en rundtur og besøg de vigtigste monumenter og historiske seværdigheder, der omkranser byen.
Vi starter med at besøge Rhodos Akropolis, hvor vi ser nærmere på de originale søjler fra Apollon-templet og ser det antikke stadium, hvor oldtidens atleter trænede til de olympiske lege. I den gamle bydel går vi ned gennem Riddergaden og nyder byens charme. Hvad end I ønsker at tage plads på en café, shoppe eller gå på opdagelse i de smalle og hyggelige gader, så er den gamle bydel i Rhodos en stor oplevelse.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 199 pr. person
Børn kr. 110 pr. barn.

Jeepsafari

Tag på en dag ud i naturen og op i bjergene. Der køres i 4-hjuls trukne jeeps gennem skove, over floder og ud over sletterne. Her oplever vi øens smukke natur, samtidig med fart over feltet og vind i håret. Der køres ad stier mod midten af øen op mod bjergene, hvor man ser den uberørte natur og finder nogle skønne udsigtspunkter. Undervejs gøres flere stop, ved lokale monumenter og til sidst ved vestkysten, hvor der er mulighed for at købe frokost og tage sig en lille dukkert i det blå hav. En rigtig god dag for naturelskere, der gerne vil lidt off-road.

OBS: Turen er på egen hånd og man skal selv køre jeepen. Det betyder, at der skal være en chauffør, der er minimum 23 år og har haft kørekort i minimum to år.

Vejledende pris:
Voksne kr. 399 pr. person
Børn kr. 199 pr. barn.

Aftentur til Lindos

Med dansktalende rejseleder
Man har ikke været på Rhodos hvis ikke man har oplevet ”Den hvide by” Lindos, en fantastisk oplevelse – i en lille bugt ligger denne fascinerende by.
Lindos er kendt for sine smalle labyrint lignende gader, som er dannet tilbage i den tid hvor man havde store problemer med pirater – det giver byen en hel speciel og utrolig hyggelig atmosfære, i dag er der naturligvis skiltet så man uden problemer både kan finde restauranter, butikker og cafeer. Derudover er det også i Lindos at du finder et af Grækenlands flotteste Akropolis’ – Lindos Akropolis er faktisk så beundringsværdigt, at det er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Turen op til Akropolis er da heller ikke helt for sarte sjæle, da der med sine ca. 300 trappetrin kan være brug for et lille hvil halvvejs når man kommer til betalings-lågen.
Fra toppen er der en fantastisk udsigt ud over bugten, stranden og hele byen.

Aftentur til Lindos starter med at vores danske rejseleder henter jer på et opsamlingspunkt, og kører jer til Lindos i bus, vi ankommer omkring kl. 18.00 – herefter har man 3 timer på egen hånd, til fx at besøge Akropolis, gøre en god handel og spise en godt måltid mad, med en anderledes udsigt end man ”plejer”, kl. ca. 21.00 går turen hjem igen. En dansktalende rejseleder vil ledsage jer i bussen både ud og hjem.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 199 pr. person
Børn kr. 110 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Faliraki Vandland

Udflugten er på egen hånd
WaterPark Faliraki tilbyder spektakulære rutsjebaner i forskellige former, fra stort til småt, til ung som gammel samt fra hurtig til langsom. Alt i alt, her findes noget for enhver smag. Vælg imellem adrenalinpumpende rutsjebaner med navnene Twisters, Black Holes, Turbo, Free-Fall og Kamikaze. Eller tag en afslappende tur i badering rundt i Lazy River. Der er ligeledes et dedikeret område for de mindre størrelser med stort piratskib, krokodille pool og specielle børne-rutsjebaner.
Faliraki Waterpark, som er blandt Europas største, ligger 12 km syd for Rhodos by på østkysten. Vandlandet er nemt tilgængeligt både med bil og bus, og fra busstationen i Rhodos by kører der hver time en bus til vandlandet. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 169 pr. person
Børn kr. 119 pr. barn.

Rhodos cruise - All Inclusive bådtur

Udflugten er på egen hånd
Oplev nogle af de smukkeste bugter på Rhodos på denne hyggelige heldagstur. På turen vil I få mulighed for at bade direkte fra båden ved bl.a. den yndige og fredfyldte strand Kalithea Springs, der oprindeligt er et gammelt kurbad og som daterer sig helt tilbage til Antikkens tid. I vil også komme forbi Afandou og den berømte gamle pirat-bugt Anthony Quinn. Heldagsturen er med All Inclusive, så der vil være frokostbuffet, som I kan nyde fra båden, mens I nyder brisen på båden. Samtidig vil der være fri adgang til bl.a. øl, hvidvin, rosé og juice. Båden medbringer snorkeludstyr, som I kan benytte jer af ved de forskellige stops på turen. Oplev Rhodos’ bedste heldagsbadetur på et skønt skib og med det flinkeste personale.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 499 pr. person
Børn kr. 255 pr. barn.

Solnedgang over Rhodos - All Inclusive bådtur

Udflugten er på egen hånd
Øens mest romantiske tur. Båden sejler ud fra Mandrakihavnen mens det stadig er lyst og tager turen sydpå til Kalithea Springs hvor der vil være mulighed for at tage dukkert. Undervejs vil der blive serveret frugt og vin. Når man ankommer til Kalithea Springs gøres der stop i ca. 30 minutter. Skibet har snorkeludstyr med, og området har fortræffelige grotter man kan udforske.

Efter stoppet sejler skibet ud på åbent hav – så langt ud som muligt. Herfra vil der blive opstillet en buffet med forskellige lækre retter. Mens man sidder og nyder maden, går solen lige så langsomt ned over øen og mens man nyder synet, bliver der spillet Chello-musik af en lokal musiker.

Turen er med All Inclusive, dette betyder at der er øl, vin & vand ad libitum.

Vejledende pris:
Voksne kr. 429 pr. person
Børn kr. 220 pr. barn.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Rhodos

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14