Charterferie
Skiferie
  • TOLO

Om Tolo

Oplev indbegrebet af Grækenland! Tolo ligger med al sin charme og græske hygge på halvøen Peloponnes i det sydlige Grækenland. Her kan I opleve det autentiske ferieliv fra sin skønneste side.

I Tolo kan I bo lige ved vandkanten og blot nyde det gode ferieliv. Hver morgen sejler fiskerne stadig ud fra den lokale havn for at fange dagens fisk til de lokale tavernaer. Kan I lide fiskeretter, er I kommet til det helt rette sted. På den hyggelige hovedgade har I alt, hvad I behøver. Små hyggelige butikker og restauranter, som de lokale også elsker. Her kan I rigtig nyde livet i et stille og roligt tempo – helt perfekt til en afslappende ferie.

Tolo har i mange år været forbeholdt de lokale grækere, der selv har elsket at holde ferie her. På flere hoteller bor I bogstavlig talt lige i vandkanten, og byen emmer af både feriestemning og autentisk liv. 

På stranden kan I dase og slappe af. Det krystalklare vand giver jer med garanti lyst til en dukkert, mens solen stråler bager fra en skyfri himmel. Børnene kan let lege med – strandene i Tolo er meget børnevenlige, og I skal langt ud, før det bliver dybt.

 

 

Kort

Del denne side via E-mail