Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Villa Argo

4

Villa Argo

Villa med egen pool samt i gåafstand til strand og hyggelig strandpromenade
Drømmer du om en ferie, hvor du bor i egen villa med egen pool og samtidig har kort afstand til en hyggelig strand og strandpromenade? Så har du fundet din villa til ferien!

Villa Argo er en tre-etagers villa med tre soveværelser, hvoraf to ligger på den øverste etage og en har egen balkon. Derudover er der et soveværelse i underetagen, der er dejlig svalende. Villaen har plads til seks personer og har naturligvis både aircondition og WiFi.

Nyd ferien i private omgivelser uden at gå på kompromis med feriestandarden og hyggen. Der er egen grill, der hører til villaen, så der rigtig kan hygges på terrassen. Tæt på villaen ligger der også et stort supermarked, SYN.KA, hvor du kan handle alt, hvad du behøver. Der er også adgang til et vaskeri uden beregning, når du holder ferie i Villa Argo.

Flere gange i ugen kommer værten eller værtinden også på besøg. De kommer gerne med gode tips til ferien – og med et lokalt kendskab, giver de absolut de bedste ferieråd.

Vil du ikke selv lave mad, eller blot opleve mere af nærområdet, er der både hyggelige tavernaer, barer og små, lokale butikker i nærheden. Du finder dem på den hyggelige strandpromenade, som du let kan gå til. Her kan du også nyde hyggelige dage ved stranden – den ligger meget tæt på.

Kort sagt er der lagt op til en hyggelig ferie i private omgivelser, hvor du selv bestemmer ferietempoet. Du har alt, hvad du behøver, inden for rækkevidde – og har du brug for flere restaurantmuligheder eller flere butikker, så er der kun 6 kilometer til et af de største ferieområder, Platanias.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 96 27 38 71 for nærmere information om bestilling.                  

Om hotellet
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til lufthavn 27 km Chania
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til restauranter 300 m
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 3
Balkon/Terrasse Ja
Byggeår 2000
Etager 3
Fitness Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Kitchen Ja
Køleskab Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring pr. uge 2
Renoveret 2017
Restaurant Nej
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Øvrigt:
Der tilbydes ingen transfer til disse villaer. Opholdet er uden rejselederservice, men I kan altid komme i kontakt med Sun Tours’ rejseledere på Kreta.

Vi anbefaler, I lejer bil, når I bor i en villa. 

Maleme 73014
Chania
Crete
Greece
Tel: +30 6977677188
www.villaiason.gr

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på leje af en villa
Vælg lufthavn *
 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail