Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Stamgæst hotel
 • Moderne lejligheder
 • Gratis Wifi
 • Gåafstand til stranden

Sunrise Village

3
Her får du
 • All Inclusive
 • Stamgæst hotel
 • Moderne lejligheder
 • Gratis Wifi
 • Gåafstand til stranden
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Sunrise Village

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Wi-Fi

Dette meget familievenlige lejlighedskompleks er et af Sun Tours' bestsellere. Med blot 65 moderne lejligheder og et velfungerende All Inclusive program, formår familien der ejer stedet at give alle gæster en god ferieoplevelse. Mange gæster vender tilbage til hotellet.

Hotellet ligger i den øvre del af Platanias, som er et dejligt roligt område. Der er gåafstand til centrum via en mindre landevej. I centrum finder man den lange hovedgade, hvor der findes masser af restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Stranden ligger ikke langt væk, og kan ses fra de fleste lejligheder der ligger på 1. sal.

Der findes et dejligt poolområde med børnepool og solsenge, som ligger centralt på hotellet. Ved poolen er der poolbar, hvor det er naturligt, at man som gæster mødes. Hotellet beboes overvejende af skandinaviere, da Sun Tours råder over en del af lejlighederne. Der findes legeplads, og arrangeres lejlighedsvis underholdning. I perioden 1/6 - 31/8 er der underholdning de fleste aftenener. Gratis wi-fi på hele hotellet.

Opholdet på Sunrise Village er inkl. All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 12 km, Chania
Afstand til lokalt centrum 550 m, Platanias
Afstand til strand 450 m
Aircondition Ja
Antal værelser 65
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2001
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 3
Familie Ja
Fitness Nej
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja
Rengøring pr. uge 6
Renoveret 2015
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja, gratis

Lejligheder:
Studiolejligheden består af ét rum, som er et kombineret sove- og opholdsrum med bad/toilet, samt balkon/terrasse. Udstyret med køkkenniche, køleskab, elkedel, tv, aircondition (ca. 36 Euro per uge) og safeboks (ca. 14 Euro per uge). Gratis wi-fi. Maks. 3 voksne. Der er opredning til 3. person. De fleste ligger i stueplan.

2-vær. lejlighed er indrettet og udstyret ligesom studiolejlighed, dog med separat soveværelse, således at der er to rum. Maks. 3 eller 4 voksne, afhængig af valgt værelsestype. Maks. 4 voksne + 1 barn. Opredning til 3., 4. og 5. person. De fleste ligger i stueplan.

Der findes 2-vær. lejligheder i 2 etager, hvor soveværelset ligger på 2. sal og der er et ekstra bad/toilet, samt en ekstra balkon. Der er således to balkoner og to bad/toilet i disse lejligheder. Maks. 4 voksne + 1 barn. Opredning til 3., 4. og 5. person. Disse ligger på 1. etage i bygningen, og har skrå havudsigt.

Børnerabat:
Til barn/børn under 12 år der bor med 2 fuldt betalende personer.

Øvrigt:
Babyseng der passer spædbørn mellem 0-2 år, kan lejes for ca. 20 Euro per uge. Bor man maks. antal personer i lejlighederne, kan det knibe med at få plads til en babyseng også.

Bemærk at der ved senest ankomst på hotellet, er snacks i restauranten.

Transfertid:
30-45 min.

All Inclusive

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 08.00 - 10.00

Frokost:
Kl. 13.00 - 14.30

Aftensmad:
Kl. 19.00 - 21.00

Alle måltiderne serveres fra buffet i restauranten, hvor der som minimum er 3 retter som er specielt lavet til børn. Har man glutenallergi, vil hotellet gerne tage hensyn. Man bedes bare give besked ved booking, så det kan medsendes bookingen til hotellet. Man kan få rundvisning i buffetten ved ankomst sammen med kokken, som kan vise, hvilken ting man kan spise og hvilket man skal undgå.

Bemærk at der ved senest ankomst på hotellet, er snacks i restauranten.

Mellemmåltider:
Kl. 10.00 - 18.00: Snacks

Kl. 10.00 - 22.45: Is

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 22.45: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Der serveres maks. 1 drink per gang.

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst på hotellet og slutter ved udtjekning på hotellet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail