Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • KALIVES

Om Kalives

En fredelig landsby

I byen Kalives kan du nyde en god ferie med både afslapning og aktiviteter. Byen er kendetegnende ved sine frodige omgivelser. Det er en landsby hvor et afslappende tempo, gør stedet til et roligt og fredeligt område, og hvor de lokale landsmænd sidder på byens caféer og tager en sludder for en sladder. Udvalget af taverner og barer er småt men godt. I dagstimerne kan du nyde solen og bade ved en af de to strande som byen byder på, hvor den ene er meget børnevenlig, med finkornet sand og lavvande.

Hvis ferien ikke skal være alt for afslappet, er der rig mulighed for at begive sig ud på svømmeture i det skønne hav, cykeltur eller vandretur i områdets frodige omgivelser.


Byen Almyrida

Tag et smut til den lille uberørte landsby, med blot 75 bosatte indbyggere ved navn Almyrida. Livet i byen er samlet omkring hovedgaden, som strækker sig gennem hele byen. Her finder du få supermarkeder, bagerier, caféer, og en afslappet og rolig atmosfære i smukke omgivelser. Om aftenen når mørket falder på, kan du fra strandens restauranter se solen forsvinde over Almyridabugten.

Se også de andre områder på Kreta: Agii Apostoli, Agia Marina, Platanias, Chania, Kolimbari og Katos Stalos.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail