Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • All Inclusive
 • Tæt på strand
 • Mulighed for havudsigt
 • Mulighed for at bo på stranden
 • Gratis Wifi

Galini Sea View

4
Her får du
 • All Inclusive
 • Tæt på strand
 • Mulighed for havudsigt
 • Mulighed for at bo på stranden
 • Gratis Wifi
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Galini Sea View

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Kun voksne
 • Pool
 • Strand
 • Wi-Fi

Voksenhotel 16+
På dette dejlige All Inclusive hotel kan man opleve et behageligt ferieophold med kort gåafstand til feriebyen Agia Marina, hvor hotellets placering på en bakkeskråning giver en fabelagtig udsigt over det azurblå hav og områdets dejlige sandstrand.

Hotellets flotte poolområde er nok det, som tiltaler de fleste gæster, da man herfra har en skøn udsigt over havet og øen Thodorou, mens man ligger på sin solseng. Udsigten kan man også nyde på flere af hotellets områder, bl.a. fra poolbaren og hovedrestauranten, som begge ligger ved hovedbygningen sammen med poolen. Ved hotellets anneks findes også et poolområde, hvor man kan slænge sig på en solseng.

Der findes både en italiensk og en kinesisk ala carte restaurant på hotellet, samt en bar i lobbyen, som alle kan benyttes som en del af All Inclusive programmet. Gratis wi-fi på hele hotellet, og gratis brug af hotellets indendørs pool, sauna og fitnesscenter.

Alle former for spabehandlinger, såsom manicure, pedicure, ansigts- og kropsbehandlinger, samt massage kan nyde godt af på Galini Eden Spa, der ligger ved hotellet. De kan vejlede om behandlinger og oplyse priser ved ankomst til hotellet.

Man kan som gæst nyde godt af hotellets nærliggende strandafsnit, hvor der også er gratis solsenge og parasoller. Desuden er der gratis drikkevarer ved stranden, som en del af All Inclusive programmet. Man kan nemt komme til stranden direkte med elevatoren fra hotellets poolområde.

Opholdet på Galini Sea View er inkl. All Inclusive. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 9 km Chania
Afstand til lokalt centrum 1,2 km Agia Marina
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 200 m
Aircondition Ja
Antal værelser 179
Bar Ja
Beach club Ja
Byggeår 2007
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, gratis
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Nej
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Værelser:
Dobbeltværelse (ca. 28 m2) består af ét værelse med bad/toilet, samt balkon/terrasse. Udstyret med tv, telefon, minibar (mod gebyr), aircondition (gratis), safeboks (mod gebyr) og hårtørrer. Gratis wi-fi. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Familieværelse (ca. 49 m2) er i to etager med soveværelse på 1. sal og opholds- og soverum i stueetagen med opredninger. Bad/toilet, samt balkon/terrasse. Udstyret ligesom dobbeltværelse. Maks. 4 voksne. Opredning til 3. og 4. person. Bemærk at det kaldes "Familieværelse", men at minimumsalderen på hotellet er 16 år. Skrå havudsigt.

Enebrug:
Nogle dobbeltværelser kan bookes til 1 person. Bemærk at der kan være indlagt et eneværelsestillæg, hvorfor personprisen kan være højere, end normalt.

Beliggenhed:
Der findes værelser på både strandsiden og ved hovedbygningen, på den anden side af vejen. På strandsiden er værelserne beliggende i et anneks. Man skal gå op til hovedbygningen for at bruge faciliteter. Værelserne i hovedbygningen fremstår nyere end i annekset.

Tilkøb:
Skrå havudsigt eller direkte havudsigt kan tilkøbes til dobbeltværelser.

Øvrigt:
Strand- og poolhåndklæder kan lånes gratis (depositum på 10 euro skal lægges).

Hotellet ligger lidt højt oppe i et lettere kuperet område, og der er både niveauforskelle og trapper, hvorfor hotellet ikke anbefales for gangbesværede.

Man skal være min. 16 år for at bo på hotellet, da det er et voksenhotel.

OBS. Hotellet er ikke for gangbesværede.

Transfertid:

30-40 min.

Adresse:
Agia Marina, 73100 Chania, Crete
Puh. +30 28210 68148
http://www.galinihotels.gr

All Inclusive

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 07.30 - 10.00

Frokost:
Kl. 12.30 - 14.30

Aftensmad:
Kl. 19.00 - 21.30

Alle måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten. Man kan gratis spise på hotellets kinesiske og italienske ala carte restauranter én gang under ens ophold per restaurant. Reservation er nødvendig og foretages i receptionen på hotellet. Ala carte restauranterne er åbne fra 1/5 - 30/9.

Badetøj er ikke tilladt i restauranterne.

Mellemmåltider:
Kl. 11.00 – 18.00: Is og snacks
Kl. 15.00 - 17.00: Eftermiddagskaffe og -te

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 23.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Drikkevarer i strandbaren er også inkluderet.

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst på hotellet og slutter på afrejsedagen, når hotellet forlades.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail