Charterferie
Skiferie
Her får du
 • Nem adgang til Chania
 • Kids All Inclusive
 • Gåafstand til strand
 • Underholdning

Camping Hania

3
Udsolgt
Her får du
 • Nem adgang til Chania
 • Kids All Inclusive
 • Gåafstand til strand
 • Underholdning
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Campingpladsen

 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • WiFi

Også kendt som Camping Chania. Dejlig overskuelig familiejet campingplads, hvor der plads til hele familien. Stedet ligger i Agia Apostoli, uden for Chania, blandt hoteller og lejlighedskomplekser, og i kort afstand fra områdets fire sandstrande der er fordelt i fire forskellige bugter. De fleste er børnevenlige. Der er gåafstand til både større og mindre supermarkeder.

Campingpladsen har en del stamgæster, som vender tilbage år efter år, fordi stedet ligger centralt for by og strand, og fordi der er en fantastisk atmosfære på campingpladsen. Der findes pool (60-270 cm dyb) med tilhørende børnepool (50 cm dyb), solsenge, parasoller og poolbar. Flere aftener om ugen er der underholdning ved poolbaren, og her samles mange gæster. Det kan være græsk aften, karaoke, underholdning ved Diva Dimitris o.lign. Gratis wi-fi ved poolbaren.

Der findes legeplads, billard (mod gebyr) og airhockey (mod gebyr) på pladsen. Desuden er der minimarked og en restaurant, hvor man kan købe måltider fra morgen til aften. I nærheden findes der større supermarkeder, så man handle ind til større måltider. Receptionen har åbent fra ca. kl. 8.00 - 20.00. Rent praktisk findes der på campingpladsen møntvaskeri (ca. 6 Euro per vask) og safeboks i receptionen (ca. 10 Euro per uge) 

Vores danske rejseledere kommer på campingpladsen, og kan være behjælpelig ved spørgsmål, booking af udflugter, billeje m.v. Desuden arrangerer de midt på ugen grillaften på campingpladsen for Sun Tours gæster. Der er også fælles grillfaciliteter tæt på restaurannt, som man kan benytte. Det er ikke tilladt at grille andre steder på pladsen.

Man kan blive indkvarteret i Sun Tours' egne opstillede telte, som ligger samlet i en teltlejr under skyggefulde oliventræer, eller i campingpladsens Mobilehomes, som ligger to forskellige steder på pladsen, tæt på hhv. pool og restaurant. I fanebladet "Indkvartering" kan man læs mere om, hvordan begge indkvarteringer er indrettet og udstyret.

Opholdet er uden forplejning, med mulighed for at tilkøbe Kids All Inclusive. Læs mere i fanebladet.

Om hotellet
Afstand til centrum 4 km, Chania
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til strand 150 m
Billiardbord Ja
Busstoppested 50 m
Børnepool Ja
Familie Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minimarked Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja
Restaurant Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja, gratis i fællesområder

Øvrigt:

Grundet campingpladsens størrelse må det påregnes, at aftenunderholdningen kan høres på det meste af pladsen.

Transfertid:

30-35 min.

Indkvartering

Ophold i telt:

T-4 telt er et mindre familietelt med 2 sovekabiner til hver 2 personer. Foran sovekabinerne er der et opholdsrum. Fronten kan lynes af og flyttes tilbage, så man får en lille overdækket terrasse. T-4 teltene er udstyret med luftmadresser.

T-6 telt (460 x 420 cm) er et større familietelt til maks. 6 personer, hvor der er 2 sovekabiner og et opholdsrum, hvor fronten kan lynes af, og flyttes tilbage, så man får en overdækket terrasse. Der er plads til hhv. 2 og 3 personer i kabinerne. Den 6. person sover i opholdsrummet. Der er 2 drømmesenge/skummadrasser og mulighed for op til 4 luftmadrasser.

Alle telte er udstyret med haveborde og stole, køleskab, gasbord med 2 gasblus, stikdåse, lampe, gulvtæppe i opholdsrummet (ej fast bund). Forbrug af el og gas er naturligvis inkluderet i prisen. Af køkkenudstyr findes der tallerkener, krus, glas, bestik, skærebræt, skærekniv, salatskål, 2 gryder, 1 pande, pandepalet, grydeske, kedel, kost/fejeblad, opvaskebørste/balje.

Følgende skal medbringes: Dyne/sovepose (evt. blot et lagen pga. varmen), lagen til madrassen, hovedpude, håndklæder, viskestykker og karklude. Man kan evt. også medbringe øloplukker, dåseåbner, termokande, kaffetragt og -filtre, samt lommelygte.

Følgende kan lejes på Camping Hania, så man ikke behøver selv at medbringe (cirka-priser per uge): Safeboks i reception (10 Euro), babyseng 0-2 år (15 Euro ), sengelinned (8 Euro) og håndklæder (6 Euro)

Sengelinned består af 2 lagner + 1 pude med betræk, og håndklæder er 2 stk. Man kan leje dette som en samlet pakke til ca. 10 Euro per uge. Depositum på 20 Euro betales og refunderes, når tingene afleveres tilbage. Man kan ikke få det skiftet, men kan aflevere det første sæt og leje et nyt sæt.

Bor man i telt på campingplads, skal teltet forlades rengjort kl. 9.30. På sæsonenes sidste afrejsedag, skal teltet forlades kl. 8.00, da vores telte skal pakkes ned. 

Ophold i Mobilehome:

Består af et opholdsrum med borde og stole, køkkenniche med kogeplader, køkkenudstyr, kaffemaskine og køleskab, samt to separate soveværelser. Desuden bad/toilet og terrasse med borde og stole (åben terrasse, ej helt privat). Sengelinned og håndklæder, samt slutrengøring er inkluderet. Der skiftes sengelinned og håndklæder minimum én gang i løbet af ugen. Medbring selv viskestykker og karklude.

Mobilehome A (ca. 27 m2) ligger tæt på poolen. Maks. 4 voksne. Dobbeltseng i den ene soveværelse og 2 enkelte senge i det andet.

Mobilehome B (ca. 28 m2) ligger tæt på restauranten. Maks. 5 voksne.  Dobbeltseng i den ene soveværlese og køjeseng til 2 personer i det andet. Opredning på sovesofa i opholdsrummet til 5. person.

Aircondition i Mobilehome (ca. 40 Euro per uge) og safeboks i reception (ca. 10 Euro per uge) kan lejes.

 

Kids All Inclusive

Drikkevarer:  Coca Cola, Sprite, Fanta Lemon og Fanta Orange fra maskine. Appelsin- og æblejuice fra maskine, samt slush ice (jordbær og citron). Vand (enten på flaske eller fra maskine).

Mad: Pomfritter, Pizza med ost og skinke, toast med skinke og ost, is fra kl. 11.00-12.00, samt fra kl. 16.00-17.00 (chokolade, vanilje og jordbær).

Betingelser: For børn i alderen 3-17 år, som bor på campingpladsen. Børnene får et All Inclusive armbånd, som skal bæres under hele ferien, og børnene må naturligvis kun hente mad og drikkevarer til sig selv. Mad og drikkevarer må kun nydes ved poolområdet.

Tidsrum: Fra kl. 10:00 - 20:00

Pris: 398 kr. per barn per uge (skal købes hjemmefra).

Kort

Del denne side via E-mail