Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Kreta

    KRETA

FIND NETOP DIN REJSE

Om Kreta

Hyggelige smalle gader på Kreta

Kreta - Det oplagte valg til en alletiders ferie!

Kreta er med sit areal på ca. 8312 kvadrat kilometer den største af de græske øer i Ægæerhavet, og samtidig den sydligste ø mod Afrikas kyst, der blot ligger 350 km væk. Kreta har med sin sydlige placering over 300 solskinsdage om året, hvilket gør Kreta til en af de mest populære destinationer i Middelhavet.
Kreta har udover sit fantastiske klima, mange smukke sandstrande og byer med et væld af aktivitetsmuligheder, et utal af forskellige restauranter, barer og internationale natklubber, samt historiske mindesmærker og små stemningsfyldte fiskerlejer, der indfanger den afslappede livsstil karakteristisk for det solrige græske øhav.

Oplev charmerende Chania

Hovedbyen i området hedder Chania, en by med masser af handel og byliv. Tag en slentretur gennem Chanias smalle gader og oplev den ægte græske stemning og de historiske huse i den gamle bydel indenfor murene. Byens gader summer af liv og er pyntet op med blomster, citron- og appelsintræer, hvor man kan følge de charmerende gader hele vejen ned til Chanias smukke venezianske havn, som helt klart er et besøg værd.

Udforsk Kreta

For de eventyrlystne er store dele af Kreta helt uberørt af turismen, hvor man sagtens kan udforske øen på egen hånd ved at leje en bil under sit ophold og opleve den fascinerende natur og de charmerende landsbyer. Sun Tours tilbyder også et større udbud af spændende udflugtsmuligheder med danske rejseledere, hvor du blandt andet kan komme på byvandring i Chania, udforske de gamle ruiner fra sagnkongen Kong Minos’ palads eller tage på en afslappende bådtur og sejle langs Kretas smukke kystlinje.

Se vores øvrige græske rejsemål: Rhodos, Santorini, Kos, Zakynthos, Korfu og Athen/Athens Riviera.

Områder

Agii Apostoli

Smukke og børnevenlige strande.

Se mere her >

Agia Marina

En by der kan alt.

Se mere her >

Chania

En af Kretas meget populære byer.

Se mere her >

Kato Stalos

Udforsk det landlige Kato Stalos.

Se mere her >

Kalives

Landsby med et afslappende tempo.

Se mere her >

Maleme

Fred og ro, ren afslapning og solferie.

Se mere her >

Platanias

Øens mest berømte ferieby.

Se mere her >

Rethymnon

En autentisk lille by på Kreta.

Se mere her >

Villaer

En helt privat ferie.

Se mere her >

Udflugter

Samaria-kløften
Samaria-kløften

Samaria er Europas længste og smukkeste kløft. Den frodige natur og klippevæggenes stejle sider gør, at vi får et fantastisk syn allerede på vej ned i kløften. Kløftens udseende forandrer sig hele året, afhængigt af vejr og vind, og vi oplever derfor vidt forskellige landskaber, når vi begynder vores 16 kilometer vandring gennem kløften. De høje, slanke træer erstattes af stengrund med smukke azalier spredt sporadisk mellem de små rislende kilder, og oplevelsen er helt unik. Vi ender vores gåtur i en idyllisk lille havneby, hvor der bliver tid til at gå på opdagelse, nyde en lokal frokost eller tage en dukkert i Middelhavet. Herfra sejler vi ca. en time tilbage til Sougia, da bussen ikke kan hente os nede i kløften. Herfra kører vi tilbage til hotellerne.

Turen gennem kløften er udfordrende, da terrænet er meget kuperet, så det kræver en god fysik at gennemføre turen.

Udflugten er med engelsktalende lokalguide
Prisen er eksklusiv frokost, entre til Samaria-kløften samt bådturen (da prisen afhænger af alder). Dette betales lokalt på rejsemålet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 295 pr. person
Børn kr. 155 pr. barn.

Kri Kri bådtur

Oplev det smukke og azurblå hav langs Platanias' og Agia Marinas kyststrækning. Vi sejler desuden rundt om Kri Kri Øen, som de lokale kalder den, hvor, hvis man er heldig, kan se de fredede Kri Kri geder og sjældne fugle, hvor vi også holder et badestop. Vi vil derudover opleve et tysk flyvrag fra Anden Verdenskrig som ligger på fem meters dybde, hvor vi vil gøre et stop for at bade og snorkle. Der vil desuden blive fortalt om dyrelivet i havet på turen. Dette er en oplevelse for alle, som man ikke må gå glip af. Turen varer ca. tre timer, så der er rig mulighed for at nyde resten af feriedagen med andre oplevelser. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 195 pr. person
Børn kr. 125 pr. barn.

Limnoupolis vandland
Limnoupolis vandland

En afslappende dag i Kretas bedste, hyggeligste og mest besøgte vandland. Det er et paradis for børnene at boltre sig i den store park med mange vandrutsjebaner og badebassiner, men også for de voksne vandhunde er vandlandet et sikker hit. Glæd jer til en sjov og underholdende dag.

Udflugten er på egen hånd og kan købes direkte på rejsemålet.

Find din rejse til Kreta

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed