Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet strandhotel med mulighed for All Inclusive
 • Tæt på det livlige centrum og med stranden som nabo

Grand Victoria

4
Her får du
 • 4-stjernet strandhotel med mulighed for All Inclusive
 • Tæt på det livlige centrum og med stranden som nabo
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Grand Victoria

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Ekstra faciliteter
 • Familiehotel
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Wi-Fi

I den populære ferieby Sunny Beach ligger det dejlige hotel Grand Victoria. Hotellet ligger kun et stenkast fra den berømte sandstrand i Sunny Beach, og her er der masser af plads til at nyde ferien enten på langs eller i vandet. Det 4-stjernet hotel Grand Victoria er et meget populært hotel, og gæsterne valfarter tilbage hvert eneste år pga. den eminente beliggenhed, den gode service og den hyggelige atmosfære.

Hvis du vælger All Inclusive, så serveres alle hovedmåltiderne fra hotellets fantastisk buffetrestaurant, som hedder Restaurant Victoria. Buffeten består af alverdens lokale og internationale retter. Hotellet har også en a la carte restaurant, Kristal Restaurant, som rygtes for at være en af Sunny Beachs bedste restauranter. Grand Victoria har samtidig også flere barer, som serverer kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af dagen og aftenen.

Ingen rigtig ferie uden afslapning. På Grand Victoria finder du et skønt og indbydende poolområde, hvor der er masser af liggestole, som du kan slænge dig i. Hvis du får brug for en pause fra solens varme stråler, kan du slå parasollen op og tage en pause i skyggen. Har du brug for at blive kølet ned, kan det anbefales, at du tager en dukkert i hotellets dejlige swimmingpool. Til familiens yngste medlemmer er der selvfølgelig også en dejlig børnepool. I Hotellets poolbar kan du få flere kolde forfriskninger.

På Grand Victoria skal du ikke være nervøs for, at du kommer til at kede dig. Her er flere faciliteter, som du kan gøre brug af, mens du er her. Her er blandt andet et bordtennisbord, hvor du kan udfordre familien i, hvem der er familiens bedste bordtennisspiller. Her er også et billardbord, som står til fri afbenyttelse. Hvis hele ferien ikke skal gå med afslapning ved poolen eller stranden, kan du gå i hotellets fitnesscenter. De små skal selvfølgelig heller ikke snydes for faciliteter, her er nemlig også en lille legeplads.

Stranden ligger som sagt kun få skridt fra hotellet, og her er der masser at give sig til, uanset om du er til afslapning eller aktiviteter. Hvis du bare trænger til at slappe af, kan du smide dig i en af solsengene og bare nyde solens varme stråler. Har du lyst til at prøve forskellige former for vandsport, så er der altså også rig mulighed for det her. Ferieparadisets livlige bymidte ligger altså heller ikke mere end en gåtur fra hotellet, og her er der et væld af restauranter, barer, butikker og diskoteker.

Opholdet på Grand Victoria er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe enten halvpension eller All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 400 m
Afstand til hæveautomat 150 m
Afstand til lufthavn 35 km
Afstand til minimarked 20 m
Afstand til restauranter 50 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 200
Bar Ja
Billiardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2002
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Fitness Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Renoveret 2017-18
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja

Værelsestyper:
På Grand Victoria kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper:

Superior værelse med udsigt til byen: Dette dejlige værelse har egen balkon med udsigt til byen. Værelset er lidt større end et almindeligt dobbeltværelse, og her er derfor plads til op til 3 voksne.

Dobbeltværelse med havudsigt 2 voksne: Denne værelsestype er perfekt til parret, der gerne vil vågne op til udsigten af havet. Værelset har egen balkon og plads til op til 2 voksne.

Superior værelse med delvis havudsigt 3 voksne: Dette værelse har delvis havudsigt, egen balkon, og her er plads til op 3 voksne.

2-værelseslejlighed: Værelset består af et separat soveværelse og et lille køkken/opholdsrum med en sovesofa. Her er der plads til op til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

2-værelseslejlighed med havudsigt: Her har du to værelser, som består af et værelse med en dobbeltseng og et værelse med en dobbeltseng, et lille køkken og en sovesofa. Begge værelser har eget badeværelse. Denne lejlighed har egen balkon og havudsigt. Her er plads til op til 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn.

Alle værelsestyper er udstyret med eget toilet/bad, minibar (mod gebyr), WIFI, TV, telefon og aircondition.

Adresse:
8240 Sunny Beach, Bulgaria

+359 554 25600
+359 554 25208
sales@hotelvictoria-bg.com
www.hotelvictoria-bg.com

All Inclusive (mod tillæg)

Måltider:
Morgenmad:
Kl. 07.30-10.30

Frokost:
Kl. 12.30-15.00

Aftensmad:
Kl. 18.00-21.00

Mellemmåltider:
Snacks:
Kl. 11.30-17.00 (Sandwiches, pomfritter, popcorn mm.)

Is:
kl. 10.30-23.00

Drikkevarer:
I All Inclusive-konceptet er alle lokalproducerede drikkevarer inkluderet fra 10.30-23.00
Poolbar:
Kl. 10.30-23.00

Vienna Café:
Kl. 11.30-23.00

Ikke inkludereret:
Importerede drikkevarer, alle drikkevarer fra Mirage Bar, Restaurant Kristal, friskpresset frugtjuice, minibar, faciliteter på stranden.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail