Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet hotel tæt på både strand og by
 • Mulighed for All Inclusive
 • Poolområde med vandrutsjebaner

Best Western PLUS Premium Inn

4
Her får du
 • 4-stjernet hotel tæt på både strand og by
 • Mulighed for All Inclusive
 • Poolområde med vandrutsjebaner
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Best Western PLUS Premium Inn

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Centrum
 • Pool
 • Restaurant
 • Vandrutsjebane
 • Wi-Fi

Hvis du ønsker at bo på et dejligt hotel med masser af faciliteter i hjertet af Sunny Beach, er det Best Western PLUS Premium Inn, du skal vælge. Dette 4-stjernede hotel ligger nemlig kun 200 meter fra den smukke sandstrand og en kort bytur fra centrum af Sunny Beach.

Hotellet har et dejligt poolområde, hvor du finder masser af liggestole, som du kan smide dig i og bare nyde tilværelsen. Hotellet har en indbydende pool og to vandrutsjebaner til børn og barnlige sjæle. På poolområdet finder du også en børnepool med en lille børne vandrutsjebane. Skal du gerne mærke sandet mellem tæerne og den friske brise i kinderne, kan du tage den korte gåtur ned til stranden. Her finder du masser af at give dig til på land og i vandet. Her er masser af liggestole, som du kan slænge dig i.

Når sulten melder sig, kan du benytte dig af hotellets dejlige restaurant, som serverer både lokale og internationale retter. Hotellet har desuden 2 hyggelige barer, som serverer kolde forfriskninger og farverige drinks. Til de yngste gæster er der en lille legeplads, og på hotelområdet ligger der også et kasino, som du kan besøge, hvis du føler dig heldig.

Kun en kort gåtur fra hotellet finder du Sunny Beachs livlige centrum, som aldrig sover. Her er der liv både dag og nat – også tidlig morgen. Der er masser af gode restauranter – både lokale og internationale, hyggelige barer, store diskoteker og gode shoppingmuligheder.

Dit ophold på Best Western Plus Premium Inn er med morgenmad, men du har mulighed for at tilkøbe enten halvpension eller All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til hæveautomat 200 m
Afstand til lokalt centrum 200 m
Afstand til strand 200 m
Bar Ja
Byggeår 2007
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Fitness Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2017
Restaurant Ja
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
Vandrutschebane Ja
WiFi Ja, gratis

Værelser:
Dobbelt økonomiværelse uden balkon og med udsigt til gaden: Har du ikke brug for en balkon, men bare en seng at sove i, kan du bo på dette værelse. Her er plads til max 2 voksne.

Dobbelt standardværelse med balkon og med udsigt til poolen: Her er der plads til max 2 voksne og 1 barn.

Dobbelt komfortværelse med balkon og med udsigt til gaden: Dette værelse har plads til op til 3 voksne.

Dobbelt deluxe-værelse med balkon og med udsigt til gaden: Har du brug for lidt mere plads, kan du vælge denne værelsestype. Her er plads til op til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Suite med balkon og med udsigt til gaden: Denne værelsestype er lidt større end et Dobbelt deluxe-værelse og har plads til op til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Familie-suite med balkon og med udsigt til gaden: Dette værelses har to badeværelser og har plads til op til 4 voksne og 2 børn.

Alle værelser har eget toilet/bad, TV, safebox, elkeddel, telefon, aircondition og WIFI.

Adresse:
Best Western Plus Premium Inn,

8240 Sunny Beach, Bulgaria

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail