Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Her får du
 • All Inclusive
 • Gåafstand til stranden
 • Aktiviteter
 • Legeplads

Hotel Kristal

3
Her får du
 • All Inclusive
 • Gåafstand til stranden
 • Aktiviteter
 • Legeplads
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Kristal

 • All Inclusive
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Pool

Dejligt All Inclusive hotel i fredelig omgivelser i Golden Sands med få minutters gang til stranden.

Poolområdet er godt indrettet for både børn og voksne. Der findes en separat børnepool. Poolområdet er omringet af en god solterrasse med solsenge og parasoller samt en poolbar, hvorfra man kan hente drinks og snacks i løbet af dagen. Der findes også en indendørs pool med jacuzzi, dampbad o.lign. (mod gebyr).

På hotellet finder man både indendørs og udendørs fitnessmaskiner og en mindre tennisbane/multibane, særligt god til bl.al fodbold, badminton og volleyball. Der findes et spillerum med billard, bordtennis, skak, backgammon m.fl. Et animationsteam arrangerer dagligt sportsturneringer og aktiviteter. De mindste børn kan bruge hotellets legeplads og deltage i minidisko om aftenen. Nogle faciliteter er mod gebyr, fx billard og leje af mutibane, hvis man ikke deltager i arrangerede turneringer. Gratis wi-fi i spillerummet og i receptionen.

Restauranten på hotellet har både indendørs servering og udendørs servering på åben terrasse. I aftentimerne har lobbybaren åben.

Opholdet er med All Inclusive.

Om hotellet
Afstand til centrum 400 m
Afstand til lokalt centrum 250 m
Afstand til strand 450 m
Aircondition Ja
Antal værelser 296
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 1964
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Køleskab Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2015
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Værelser:

Dobbeltværelse består af ét værelse med bad/toilet med brus samt balkon/terrasse. Udstyret med tv, telefon, minikøleskab, safeboks (mod gebyr) og hårtørrer. Wi-fi muligt (mod gebyr). Maks. 2 voksne + 1 barn (under 12 år). Opredning til barnet.

Familieværelse Superior består af af ét værelse, dog større end dobbeltværelse. Udstyret ligesom dobbeltværelse. Der er dobbeltseng + en køjeseng med plads til to personer. Min. 3 personer. Maks. 4 voksne.

Enebrug:

Det er muligt at booke dobbeltværelse til enebrug.

Børnerabat:

Til barn under 12 år der bor med 2 fuldt betalende personer på dobbeltværelse og til barn der bor med 3 fuldt betalende personer på familieværelse. Desuden kan der være børnerabat til børn der bor med 1 voksen på et begrænset antal dobbeltværelser.

Øvrigt:

Poolhåndklæde kan gratis lånes.

Babyseng, beregnet til barn mellem 0-2 år, kan lejes for ca. 3 Euro pr. dag. Afregnes direkte med hotellet ved ankomst.

Transfertid:

Ca. 45-60 min.

 

All Inclusive

Hovedmåltider:

Morgenmad: 07.30 - 10.00 - Frokost: 12.30 - 14.00 - Aftensmad: 18.00 – 21.00

Alle måltider serveres fra buffet i hotellets restaurant. Én gang pr. ophold kan der bestilles bord i ala carte restauranten. Reservation i receptionen senest 24 timer før efter først-til-mølle princippet.

Mellemmåltider:

Kl. 10.00 – 11.00: Sen morgenmad – Kl. 12.00 - 15.00: Snacks – Kl. 12.00 – 17.00: Is - Kl. 15.00 – 17.00: Frugt og søde sager

Drikkevarer:

Kl. 10.00 – 23.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Bemærk at der ikke serveres light-produkter. Baren har åbent til kl. 01.00, men drikkevarer er kun inkluderet indtil kl. 23.00.

Vigtig info:

Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter på afrejsedagen, når der checkes ud fra værelset kl. 12.00.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail