Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Her får du
 • Shuttlebus til Dubai
 • Gode faciliteter
 • En golfbane i verdensklasse

Al Hamra Village Golf & Beach Resort

3
Udsolgt
Her får du
 • Shuttlebus til Dubai
 • Gode faciliteter
 • En golfbane i verdensklasse
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Al Hamra Village Golf & Beach Resort

 • All Incl. muligt
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Wi-Fi

Med blot nogle hundrede meter fra stranden, finder man dette skønne resort, som tæller flere forskellige individuelle hoteller. De fleste faciliteter er til deling blandt alle hotellerne, derfor betragtes området som et resort. Den private sandstrand kan nævnes som en fælles facilitet. Her er solsenge og parasoller gratis at benytte. Der findes en god strandbar, hvor man kan nyde en forfriskning i løbet af dagen.

Hotellet er beliggende i ferieområdet Al Hamra, lidt uden for Ras al-Khaimah. Der er kun 10 minutters gang til et stort supermarked og shoppingcenter. Vil man hellere en tur ind til centrum af Ras al-Khaimah, tager turen blot 20 minutter med hotellets gratis shuttlebus som kører til Manar Mall 2 gange om ugen. Desuden er der to gang ugentligt gratis bus til Dubai centrum, til Dubai Mall, hvor turen tager ca. 60 min. Reservation på forhånd er nødvendig og det er efter først-til-mølle princippet.

Poolområdet og den tilhørende poolbar på hotellet ligger centralt for alle værelser, og der er en integreret børnepool, samt solsenge og parasoller. Resortet minder om en arabisk landsby med orientalsk æstetik, da de godt og vel 54 bygninger, hvor værelserne ligger i, skaber en form for hovedgade igennem hotellet. Der er flere gode områder, både indendørs og udendørs, hvor man kan slå sig ned og nyde atmosfæren, fx i de bløde puder på bænkene foran receptionen.

Hotellet byder på både spa- og fitnessfacciliteter (mod betaling), samt børneklub (ej dansk) og legeplads. Der er også en 18-hullers golfbane ved hotellet, som hotellets navn tydeligt indikerer.

Opholdet på Al Hamra Village Golf & Beach Resort er med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Morgenmad og aftensmad serveres i hotellets egen hovedrestaurant, hvorimod de øvrige faciliteter for All Inclusive gæster indtages andre steder.

Om hotellet
Afstand til centrum 27 km.
Afstand til lokalt centrum 1,5 km.
Afstand til strand 500 m.
Aircondition Ja
Antal værelser 219
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2005
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Etager 1
Fitness Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring pr. uge 7
Renoveret 2004
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Snackbar Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja

Dobbeltværelse:
Værelse med bad/toilet, samt balkon. Udstyret med tv, telefon, minibar (mod gebyr), aircondition (gratis), safeboks (mod gebyr) og hårtørrer. Kaffe/te faciliteter. Udsigt til golfbane eller til poolen. Det kan ikke garanteres, hvilken udsigt man tildeles. Maks. 2 voksne.

Turistskat for dette værelse: 20 AED per nat per værelse, som afregnes direkte med hotellet ved check ud.

Juniorsuite:
Indrettet og udstyret ligesom dobbeltværelse (kun ét rum), dog med plads til en ekstra person. Udsigt til havet eller til poolen. Det kan ikke garanteres, hvilken udsigt man tildeles. Maks. 3 voksne eller 2 voksne + 2 børn (under 12 år). Opredning til 3. og 4. person.

Turistskat for dette værelse: 20 AED per nat per værelse, som afregnes direkte med hotellet ved check ud.

Børnerabat:
Til barn/børn under 12 år der bor med 2 fuldt betalende personer i Juniorsuite.

Øvrigt:
Der er dobbeltseng på alle værelser. Ønskes der to enkelte senge, tildeles man per automatik et værelse uden balkon og med udsigt til golfbane, ej muligt til poolen. Kun såfremt det er ledigt.

Turistskat:
Der opkræves turistskat på alle hoteller i Emiraterne, som Sun Tours ikke har mulighed for at afregne på vegne af vores gæster. Hotellet vil således opkræve turistskatten direkte ved ind- eller udtjekning på hotellet. Se under hver værelsestype, hvor meget hotellet opkræver.

Save

All Inclusive (Mod tillæg)

Hovedmåltider:
Morgenmad:
Kl. 07.00 - 10.30

Frokost:
Kl. 13.00 - 15.00

Aftensmad:
Kl. 19.00 - 22.00

Morgenmad og aftensmad serveres i hovedrestauranten "The Village" for alle gæster på hotellet. De gæster der har All Inclusive indtager frokosten på restaurant "Sea Breeze" på nabo- og søsterhotellet Al Hamra Hotel.

Der opnås rabat på 50 AED per voksen og 25 AED per barn, hvis man som All Inclusive gæst vil spise på hotellets øvrige ala carte restauranter (fx Sea Food restaurant, English Pub mv.)

Drikkevarer:
Kl. 10.30 – 22.30: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Drikkevarerne kan hentes i poolbaren på hotellet, i strandbaren eller i poolbaren på nabo- og søsterhotellet Al Hamra Residence.

Vigtig info:
Drikkevarer, is og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst på hotellet og slutter på afrejsedagen, når der checkes ud fra værelset/lejligheden.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail