Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Miniferie

    Miniferie

Miniferie

Mangler du en pause fra hverdagens opgaver, men er tiden ikke til hverken 14 eller 7 dage sydpå? Eller har du et par feriedage tilbage på kontoen, som du ikke helt ved, hvad du skal bruge på?

Et afbræk fra de daglige rutiner kan ganske være tiltrængt og sundt for både kroppen og sjælen. Her hos Sun Tours tilbyder vi også ferier til dig, der kun vil være væk et par dage. Om det er en storbyferie til magiske Paris, en forlænget weekend til den spanske solkyst eller drømmerejsen til Dubai, så har vi et bredt udvalg til dig, der ønsker en kortere ferie. Så træk stikket ud, sæt tempoet helt ned i første gear og få tanket energidepoterne op med en miniferie. 

Miniferie til europæiske storbyer

En oplagt destination for din næste miniferie kunne helt sikkert være en af Europas mange fantastiske storbyer. Tag på en miniferie til Rom, hvor du kan opleve et af verdens syv vidundere; Colosseum, som uden tvivl er et besøge værd. Du kan også vælge at tage en sviptur til byernes by Paris, som er et sandt mekka inden for både mode og kunst. Vil du gerne kombinere en storbyrejse med strand og sol, så er Barcelona det helt rigtige valg. Her kan du slappe på stranden om dagen og nyde solens varme stråler, mens du om aftenen kan slentre rundt på Barcelonas mest kendte gade, La Rambla, og spise tapas på en af gadens mange restauranter. Skal rejsetiden helst ikke være alt for langt, er en miniferie til London et rigtig godt bud. Turen tager ikke mere end to timer, så her får du virkelig det optimale ud af din miniferie.

Miniferie med sol

Er sol, drinks og strand et must for din miniferie, så kan Sun Tours også klare det. Du behøver nemlig ikke nødvendigvis skulle rive en hel uge ud af kalenderen for at komme ned til sydens sol. Vi har flere af de lidt kortere rejser til de spanske solkyster eller græske ferieøer, hvor du sagtens kan nøjes med at pakke solbriller, badetøj og solcreme. Her er der nemlig rig mulighed for at få tanket D-vitamindepotet op på et par dage enten stranden eller poolen.

Miniferie med All Inclusive

Ønsker du et par dage til sydens sol, hvor du overhovedet ikke skal tænkes på noget, kan du sagtens tage en miniferie med All Inclusive hos Sun Tours. Med All Inclusive behøver du ikke bekymre dig om budgettet bliver overholdt eller ej – du kender det nemlig på forhånd. I stedet kan du koncentrere om at komme helt ned i gear og nyde ferien i fulde drag.

Miniferie med børn

Skal du på miniferie med dine børn, kan det være rart at bo på et hotel, hvor familiens yngste medlemmer er godt underholdt, så de ikke keder sig i løbet af dagen. Sun Tours har flere børnevenlige hoteller med børnepool, legeplads og retter, som falder lige i børnenes smag. Sun Tours har også flere hoteller med vandrutsjebaner, så dine børn kan slippe deres indre vandhunde løs på jeres næste miniferie.

Miniferie uden for Europa

Din miniferie behøver ikke absolut gå til Europa. Vi kan sagtens sende dig afsted på en forlænget weekend til Dubai i de Forenede Arabiske Emirater, hvor solens stråler varmer hele året rundt. Dette fantastiske ferieparadis ligger blot en 6 timers flyvetur fra Danmark, og har altså rigtig meget at byde på. Både lækre sandstrande, fantastiske smagsoplevelser og en af de smukkeste skylines, som du overhovedet kan forestille dig. Her er der mulighed for, at du kan kombinere både sol og strand med det pulsende storbyliv.

Del denne side via E-mail