Solferie
Skiferie
Storbyferie

Transfer

Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan tilkøbes i bookingdelen, når rejsen bestilles. Prisen gælder tur/retur til lufthavnen.

Vores danske rejseledere vil tage imod jer i lufthavnen, når I ankommer, hvor de sørger for, at I kommer med den rigtige bus til hotellet. Det kan ikke garanteres, at en rejseleder vil følge med i bussen til hotellet.

Der er naturligvis plads til alt tilladt bagage på transferbussen, men bestiller man specialbagage direkte hos flyselskabet, bedes man ringe og oplyse, hvis det skal med på bussen af hensyn til pladsen.

 

Køb af pakkerejse (fly+hotel)

 

145 - 199 kr. per person

Prisen varierer fra rejsemål til rejsemål.

Afhentningstid på hjemrejsedagen står i Sun Tours informationsmappen på hotellet.

Køb af flybillet (uden hotel) 250 kr. per person 

Afhentningstid oplyses af vores rejseledere, som man bedes ringe til på deres servicetelefon. Telefonnr. oplyses ved ankomst.

Afsætning og afhentning skal være på et af Sun Tours' egne hoteller, som fremgår af vores hjemmeside.

Man skal efter bestilling af flybillet ringe til os på tlf. 70 23 07 20 og oplyse, hvilket hotel man gerne vil sættes af ved.

Såfremt dette ikke oplyses, vil man blive sat af på et af de hoteller, hvor det passer bedst ind i busplanlægningen.

 

Køb af one way flybillet

 

Ej muligt at tilkøbe transfer

 

 

Flymad

Flymad er muligt at tilkøbe på de fly, hvor flymaden ikke automatisk er inkluderet. Det er som udgangspunkt ikke tilladt selv at medbringe mad på flyet. Har man nogle specielle behov, kan man dog kontakte flyselskabet direkte for at få tilladelse til at medbringe andet mad.

Det er ikke muligt at tilkøbe flymad til spædbørn (børn under 2 år), men man må gerne medbringe babymad, f.eks. babymos, modermælkserstatning o.lign.

Er man vegetar, muslim, laktose-intolerant, har glutenallergi eller andet, kan man bestille specialmåltider direkte hos Sun Tours på tlf. 70 23 07 20 (senest 48 timer før afgang).

Primera Air 180 kr. per person

Prisen gælder tur/retur. Rejser man på one way flybillet er prisen 90 kr.

Bestilling af flymad skal ske senest 48 timer før afgang.

Thomas Cook

185 kr. per person  

Norwegian

Mad kan købes på flyet  

Aegean

Inkluderet  

Del denne side via E-mail