Solferie
Skiferie
Storbyferie

Tilladt bagage

Bagage er altid inkluderet i rejsens pris på alle vores rejser, også selvom man kun køber flybillet (uden hotel) eller one way flybillet.

Det fremgår altid af billetten, hvor meget bagage der må medbringes på de respektive flyvninger. Overskrider bagagevægten det tilladte, opkræves der betaling over overvægten. Overvægtsprisen er typisk på 50 - 100 danske kroner per kg, som betales direkte til flyselskabet i lufthavnen.

Bemærk at en kuffert ikke må veje mere end 32 kg af hensyn til det personale, som skal håndtere dem. Flyselskabet kan således afvise den del af bagagen, der overskrider den absolutte maks. vægt. Man må ikke fordele de tilladte kg i flere kufferter. Maks. én kuffert per person.

Ved ud- og afrejse er man selv ansvarlig for, at bagagen kommer med transferbus/fly og ligeledes for, at bagagen kommer af på feriestedet.

  Indchecket bagage Håndbagage Spædbørn under 2 år
Primera Air 23 kg 10 kg 10 kg indchecket bagage og en klapvogn/barnevogn uden beregning*
Thomas Cook 20 kg Indgår i de 20 kg -
Norwegian 20 kg 10 kg 5 kg indchecket bagage og en klapvogn/barnevogn uden beregning*
Aegean Airlines 23 kg 8 kg Må medbringe 23 kg + 8 kg, ligesom voksne

 * Klapvogn/barnevogn skal pakkes forsvarligt. Man kan evt. leje en Airshell.

 

 

Specialbagage

Specialbagage

Hvis anden bagage end det tilladte ønskes medbragt på ferien, er det muligt at booke nogle former for specialbagage direkte hos Sun Tours, fx hvis man rejser med Primera Air. Desuden kan man booke skitransport på Andorra-rejser direkte hos Sun Tours. Flyver man med et andet flyselskab, kan man booke specialbagage direkte ved flyselskabet.

Medbringes specialbagage på rejsen, som ønskes medbragt i transferbussen, skal Sun Tours have besked for at kan sikre plads i bussen. Ikke-oplyst specialbagage forbeholder vi os retten til at afvise.

 

Specialbagage der kan bookes hos Sun Tours

Nedenstående specialbagage kan bookes hos Sun Tours. Surfboard og og vindsurfboards kan bookes direkte hos Primera Air.

Vejledende priser for specialbagage
Skitransport  Norwegian 350 kr. t/r Ski+støvler+stave
Cykel Primera Air 400 kr. pr. vej - 800 kr. t/r Maks. 25 kg, som skal pakkes på en bestemt måde - Klik her
Dykkerudstyr Primera Air 300 kr. t/r Maks. 25 kg
Golfbag Primera Air 300 kr. t/r Maks. 20 kg

 

Book specialbagage direkte hos flyselskaberne

Benyt nedenstående links til at læse mere om mulighederne for at medbringe og booke specialbagage hos de respektive flyselskaber.

Primera Air

Thomas Cook

Norwegian

 

 

Ekstra bagage

Såfremt man ønsker at medbringe ekstra bagage, end det tilladte, kan dette købes online hos de fleste flyselskaber. Det kan bedre svare sig at købe ekstra bagage end at betale overvægt. Har man tilkøbt transfer med Sun Tours, bedes man ringe på tlf. 70 23 07 20 og give besked om, at ekstra bagage medbringes, af hensyn til pladsen i bussen.

 

Check-in

Mødetid og check-in i lufthavnen

Vi anbefaler, at man møder op 2 timer før afgang, så man er sikker på at nå flyet. Der kan på travle tidspunkter være kø til check-in, bagagedrop og sikkerhedskontrol. Check-in åbner typisk 2 timer før afgang og lukker typisk 1 time før afgang.

Som regel foregår check-in i lufthavnen som automatisk selvbetjening. Man checker selv ind på maskinerne, hvor man får boardingkort og bagage-tags. Derefter skal bagagen droppes ved skranken. Hold øje med skiltning i lufthavnen.

Der er kontaktpersoner ved skranken som kan være behjælpelig, hvis der opstår tvivl. Medbring altid udprintet billet - Sun Tours kan ikke garantere, at man kan checkes ind, såfremt at billetten ikke medbringes udprintet.

 

Online check-in

Hvis man flyver fra Billund, kan der ca. 22 timer før afgang tjekkes ind på lufthavnens hjemmeside. Online check-in service eksisterer desværre ikke i de øvrige lufthavne. 

Online check-in kan desuden benyttes hos flere af vore flyselskaber. Se nedenfor.

Thomas Cook

Norwegian

 

 

 

 

Del denne side via E-mail