Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Studieture

Studieture

Lad os stå for årets studietur. Vi arrangerer alt lige fra fly og hotel til spændende og relevante oplevelser for jeres gruppe. De fleste charterrejsemål overrasker de fleste – her er nemlig masser af skjulte perler – mens der også er oplagte rejsemål, som fx Portugal, hvor man let kan kombinere rejsen med storbyoplevelser.

 

Hvem kan rejse med?

Så snart I er mere end 10, der rejser sammen, får I tilknyttet en rejsekonsulent fra Sun Tours’ gruppeafdeling. Her sidder flere dedikerede medarbejdere, der har erfaring med rejser til både folkeskoler, efterskoler, højskoler og gymnasiale uddannelser. Vi har en bred vifte af rejsemål og oplevelser, og hjælper jer gerne med at finde en destination, der opfylder jeres ønsker.


Ekstraordinære oplevelser

Lige fra start til slut gør vi alt for at opfylde jeres behov. Det kan være lige fra ”flest oplevelser i forhold til budgettet” til lokale udflugter. På flere af vores rejsemål bor vores rejseledere nemlig hele året rundt – og det giver muligheden for fx at komme på fabriksbesøg eller besøge en af de private appelsinlunde på Mallorca. De kan også sammensætte lige den udflugt rundt i Athen eller Lissabon, som I drømmer om.

Er det dyrt?

Det korte svar er nej. Det behøver ikke være dyrere at rejse med fly end med bus, og vores kontakter med hotellerne gør, at vi kan holde en fornuftig pris. Hos Sun Tours inkluderer vi de ting, I har behov for, det kan fx være:
-          Fly og hotel
-          En rejsekonsulent fra start til slut
-          Dansktalende rejseledere på rejsemålet
-          Spændende og relevante udflugter
-          Bus til og fra lufthavnen fra et eller flere opsamlingssteder
-          Pension efter ønske


Få ekstraordinære rejseoplevelser

Vælg Sun Tours, hvis du vil være sikker på en perlerække af ekstraordinære oplevelser ude i verden – uanset gruppens størrelse, uanset hvilken slags skole eller firma du repræsenterer og uanset hvilke krav, ønsker og forventninger, du har til rejsen. Ring på 96 27 37 77 og tal med en af vores erfarne rejse-konsulenter, der kan guide dig sikkert gennem alle mulighederne.

Del denne side via E-mail