Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Hvem er vi?

Sun Tours’ gruppeafdeling består af fem dedikerede medarbejdere, der hver dag sørger for at både store og små grupper får en fantastisk ferie. De ved, hvor du skal rejse hen uanset passion, og de kender vores gruppefaciliteter bedre end nogen andre – lige fra gode bridgeborde til tennisbaner, konferencelokale og spændende oplevelser er!

Du er altid velkommen til at kontakte gruppeafdelingen. Det gælder både hvis du har en ide til en tur eller spørgsmål til nogle af vores eksisterende rejser. De kender svaret på det meste, og de ser meget gerne nærmere på et tilbud til dig – lige fra store tennisrejser til 8-10 venner og familiemedlemmer, der gerne vil rejse sammen.

Mød Sun Tours’ gruppeafdeling

Lotte Sand

Lotte Sand kender rejsebranchen fra start til slut. Hun har arbejdet i Sun Tours i 7 år, hvor hun både har siddet i salget, optimeringsafdelingen og gruppeafdelingen. Her har hun særlig fokus på rejser til familie- og generationsrejser. Hun ved derfor lige præcis, hvilket familiehotel I skal bo på, når I fortæller hende om jeres ferieønsker. Derudover arbejder hun også med flybilletter til firmaer. 

Katrine Foldager

Katrine Foldager har servicegenet i orden og sætter en ære i at yde den bedste service før, under og efter rejsen. Hun har været en del af Sun Tours i 6 år, hvor hun har store erfaringer med både små og store grupper og et unikt kendskab til vores oversøiske destinationer. Når det gælder sportsrejser, kender hun et væld af tennisbaner og cykelruter, men hun ved også, hvor seniorer skal bo og opleve verden.

Heidi Bentzen

Heidi har holdt til i rejsebranchen i 14 år – og er derfor endnu en ekspert. Personligt har hun forkærlighed for De Dansk Vestindiske Øer og Grækenland, men når det kommer til grupperejser er hun lidt af en blækkesprutte.
 
Hendes mange års erfaring betyder nemlig, at hun har set et utal af rejsemål, hoteller og faciliteter – derfor ved hun, hvor du skal rejse hen, uanset om du vil gøre baghånden bedre på tennisbanen, linedanse, spille bridge, hygge med hele familien eller arrangere en seniorrejse. 

Tina Lervad Andersen

Det er ikke helt ved siden af at sige, at Tina kender rejsebranchen som sin egen baglomme. Hun har mere end 20 års erfaring og er derfor en sand ekspert.
Hun har rejst verden tynd især Europas storbyer er blevet besøgt flittigt.
Kærligheden til storbyerne bunder i, at de simpelthen har det hele: kultur, spændende seværdigheder, masser af restauranter og meget, meget mere.
Hun elsker det selv, men hun elsker også at dele det med jer. Hun har særlig meget erfaring med grupper, skoler og firmaer, så skal du stå for den næste studietur eller firmatur, er det helt sikkert Tina, du skal have fat i!

Sofie Alexandersen

Sofie har haft sin daglige gang hos Sun Tours i 2,5 år, og hun besidder en solid portion rejseerfaring. Hun har rejst intensivt i store dele Europa, og har derfor masser af viden om de europæiske storbyer. Service er langt fra et fremmedord for Sofie, hun er nemlig uddannet salgsassistent. Derfor er det vigtigt for Sofie, at servicen altid sidder lige i skabet, og hun nyder at give kunderne et ekstra tip eller råd med på vejen. Koordinering af grupperejser kan for mange være en ordentlig mundfuld, men Sofie elsker når brikkerne falder på plads, og hun følger altid sine ting til dørs.

Del denne side via E-mail