Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

VI ER EKSPERTER I GRUPPEREJSER

Grupperejser

Hvis du går og drømmer om at opleve verden sammen med en masse andre, er vores grupperejser måske noget for dig og dem, du skal rejse sammen med. Her kan I opleve storbyer, sandstrande og seværdigheder sammen – uanset hvor mange I gerne vil afsted på én gang.
Vi kan arrangere grupperejser næsten efter dine ønsker. Det eneste det kræver er, at du får en god idé til en grupperejse og får overtalt nogle andre fantastiske mennesker til at tage af sted sammen med dig. Så er vi i gang!

Du er gruppeleder – men vi hjælper dig

På vores grupperejser er du selv gruppeleder. Det betyder, at det er dig, deltagerne i gruppen har som kontaktperson. Det er også dig, der står for kontakten til os – man bare rolig: Vi hjælper dig alt det, vi kan!
Du behøver derfor hverken have erfaring med tidligere grupperejser eller anden ledererfaring. Du skal faktisk bare have lysten til at arrangere en grupperejse for dem, du gerne vil afsted sammen med.
På alle grupperejser har du nemlig os i ryggen. Fra start til slut.
Vores rejsekonsulenter sidder hele tiden klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål. Vi sørger derfor både for at klæde dig godt på informationsmæssigt til valget af det rigtige hotel for jer – og ikke mindst selve rejsemålet.
Vi hjælper dig også med alt det praktiske. Lige fra navnerapportering til flyselskabet til små praktiske spørgsmål på selve destinationen.
Sammen skaber vi på den måde den bedste rejse for dig og din gruppe.

Grupperejser er for alle

En gruppe kan være mange ting.
Det kan være, du er medlem af en forening, der gerne vil ud og opleve verden sammen. Måske er der en oplagt destination, som passer til jeres foreningsbeskrivelse – eller også vil I bare gerne lave noget andet, end I plejer.
Måske vil du gerne give oldboysholdet i fodboldklubben en fælles oplevelse på en rejse til eksempelvis Camp Nou i Barcelona – eller dine golfkammerater en storslået golfferie i Algarve.
Måske har du en gruppe kursister, elever eller studerende du gerne vil have med på rejse – eller også har du et ønske om at samle hele familien på én stor generationsferie.
Grupper kan med andre ord være mange ting og vi skelner ikke mellem, hvem I er. Vi sigter derimod altid mod at tilbyde jer de bedste grupperejser, markedet kan byde på.

Vi er eksperter i grupperejser

Hos Sun Tours får du gavn af vores rejsekonsulenters store ekspertise og viden omkring de forskellige rejsemål – og deres muligheder. På den måde kan vi sammen skræddersy jeres grupperejse, så den passer perfekt til jer.
Vi kan stå for alt fra fly og hotel til måltider og udflugter. Alt efter hvad I har behov for og hvad I selv har lyst til at arrangere. Vi kan også hjælpe jer med at arrangere transport af eksempelvis tungt sportsudstyr eller eventuelle hjælpemidler.
Uanset hvad jeres behov er, har alle vores grupperejser samme gode service. I har derfor altid kontakt til den samme rejsekonsulent. Både i planlægningsfasen og under rejsen. Derudover har vi naturligvis også dansk rejselederservice på selve rejsemålet, så I altid kan få kompetent hjælp, hvis I skulle få brug for det.
Det giver en god tryghed – noget der især er rart, når man har ansvaret for mange mennesker på én gang.

Grupperejser for både små og store grupper

Fordi hver enkelt af vores grupperejser er skræddersyet til deltagerne, har vi ingen faste grupperejsepakker. Vi tilrettelægger i stedet den enkelte rejse efter jeres ønsker.
Vi har i princippet ikke noget minimumsantal for deltagere på vores grupperejser. Det skyldes, at 6 mennesker lige så vel kan udgøre en gruppe, som 12 mennesker kan.
Generelt kan man sige, at en grupperejse er oplagt, hvis I rejser flere mennesker sammen, men ikke nødvendigvis ønsker at dele hotelværelse med hinanden - eller har andre særlige ønsker, som vores pakkerejser ikke kan imødekomme. Det gælder både hvad angår destinationer, men også aktiviteter på selve ferien.
Derudover har de fleste af vores kunder, der planlægger grupperejser, også et ønske om så lav en deltagerpris som muligt, da dette ofte er med til at øge deltagerraten. Og jo flere deltagere, jo sjovere bliver rejsen.

Skirejse til Andorra

Går du og drømmer om en skitur med vennerne, kollegaerne eller måske dine medstuderende? Vi vil meget gerne hjælpe dig med at arrangere dig og din gruppes næste skitur, vi er nemlig eksperter i grupperejser – også i grupperejser på ski. Hvis I rejser mere end 10 personer sammen, er der samtidig store besparelser at hente, så der er ingen undskyldning for at komme afsted!

Men store besparelse er ikke den eneste grund til, at I skal tage på en gruppeskirejse. En grupperejseskirejse styrker nemlig sammenholdet, giver gode oplevelser og skaber sjove historier, som vil blive husket i mange år fremover. Vi har masser af gode indkvarteringssteder i vores ski-paradis, Andorra, hvor der er rigeligt med plads til at både mindre og større grupper kan samles til en spilaften, afslapning eller noget helt tredje.

Tag afsted på en gruppeskirejse og få masser af gode oplevelser på de sneklædte Pyrenæer-bjerge uforglemmelige afterski-historier og masser af fælles hyggeaftener.

Få et uforpligtende tilbud på jeres grupperejse

Det første skridt mod jeres kommende grupperejse er at indhente et rejsetilbud. Det kan du nemt og hurtigt gøre ved hjælp af formularen nederst på siden.
Her udfylder du nogle få, basale oplysninger – så kontakter vi dig og giver dig et helt uforpligtende tilbud på en grupperejse, der matcher dine ønsker.
Er det interessant, kan vi herefter sammen skræddersy rejsen ned til mindste detalje.
Vil du hellere sende en mail, kan du gøre det på gruppe@suntours.dk – og kan du slet ikke vente med at høre, hvilke grupperejser vi kan tilbyde dig og din gruppe, sidder vi også klar på telefon 96 27 37 37 fra mandag til fredag.

Bestil et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en gruppeferie
Vælg lufthavn *
 

Grupperejser med Sun Tours

Lad os sammensætte jeres grupperejse

Aktiv ferie

Kombinér din passion med ferie. Vælg selv, hvad din ferie skal indeholde.
Find din aktive ferie her >

Studieture

Lad os stå for årets studietur og få rejseoplevelser for livet.
Læs mere om studieture her >

Særlige behov

Grupper med særlige behov – successen ligger ofte i detaljen.
Læs mere om særlige behov her >

Seniorrejser

Vi sætter en ære i at arrangere de seniorrejser, du drømmer om.
Find din seniorrejse her >

Konferencerejser

Vi har arrangeret konference- og firmarejser i årevis.
Find din konferencerejse her >

Saml hele familien!

Hvad er bedre end at samle hele familien, under sydens sol...
Få et uforpligtende tilbud her >

Singlerejser

For dig der ønsker at rejse alene på ferie.
Find din singlerejse her >

Skiferie Andorra

For dig der ønsker 210 km. sneklædte pister at boltre dig på.
Find din skirejse her >

Poul Bluhm, Aalborg Skiklub

Vi siger tak for en veltilrettelagt skitur til Andorra, dejligt hotel og fin betjening, ligesom guiderne var godt orienteret. Sidstnævnte var en medvirkende årsag til, at vi fik nogle gode dage på ski. En særlig ros til jeres rejseleder Jonas som sørgede for at indcheckning af bagage i lufthavnen forløb gnidningsfrit og gjorde ellers alt for, at vi fik en god oplevelse.

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@suntours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail