Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Flybilletter

    Billige flybilletter

Stort udvalg af billige flybilletter

Når I køber billige flybilletter hos Sun Tours, får I mulighed for selv at planlægge jeres ferie fra start til slut. Det eneste, der på forhånd er udstukket, er tidspunkterne for afrejse og hjemkomst. Alt derimellem råder I selv over.

Dermed åbner sig helt nye muligheder for en rejse, der er skræddersyet efter, hvordan I gerne vil holde jeres ferie.

Når I ankommer med flyet til jeres valgte rejsedestination, er I med andre ord jeres egne rejseguides og kan enten hoppe på en rutebus, leje en bil eller praje en taxa og fortsætte turen. Enten til et hotel der er booket hjemmefra eller måske en ferielejlighed, I har lejet gennem venner eller bekendte.


Billige flybilletter til de populære soldestinationer

Når vi tilbyder flybilletter, er der oftest tale om restpladser i de fly, vi i forvejen benytter, når vores rejsegæster skal flyves sydpå til sol og sommer.

Det betyder, at muligheden for flybilletter kun er tilstede på udvalgte afgange til på forhånd fastlagte destinationer.

Til gengæld er priserne lave, hvilket gør flybilletterne meget populære. Det er derfor en god idé at slå til, så snart I ser et godt tilbud. Tøver I, risikerer I nemlig at billetterne til jeres ønskede afgange er udsolgt.

Nogle gange opstår der også ledige pladser på flyene på grund af sene afbud. Udbuddet af flybilletter kan dermed ændre sig i løbet af dagen. Hold derfor gerne løbende øje med siden

Destinationerne er de samme som på vores charterrejser og I kan derfor finde flybilletter til sommerlige rejsemål som Grækenland, Tyrkiet og Spanien samt De Kanariske Øer i vinterhalvåret.


Mange muligheder med vores flybilletter

Vi har generelt flybilletter med afgang fra både København og Billund, men hvilke afrejselufthavne der er mulige, afhænger af både årstid og udbud.

Til gengæld er der ingen begrænsninger på, hvordan en ferie med afsæt i vores flybilletter kan forme sig:

I kan tage mange afsted på familieferie og spare penge på indkvarteringen med en ferielejlighed. I kan rejse som par og tage én dag ad gangen og bo på private pensionater – og for singler er der en oplagt mulighed for at få en ferie, der er perfekt tilrettelagt den enkelte.

Hos Sun Tours benytter vi bl.a flyselskaberne Great Dane, Norwegian og Jet-Time.

I kan finde de flybilletter, der passer til jeres rejseønsker ved at benytte sorteringsfunktionen nederst til venstre. Har I brug for hjælp, sidder vi klar på telefon 70 23 07 20.