Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Vinterferie

BESTIL DIN VINTERFERIE NU

Bestil din vinterferie nu

Når Danmark går ind i uge 7 og uge 8, er der dømt vinterferie for skolerne. Det betyder, at mange familier har mulighed for at tage en afstikker fra den grå, danske vinterkulde. Sydpå venter nemlig masser af solskin og varme, som kan være tiltrængt hos de fleste efter en lang januar og en små-grå februar
For andre er det en skiferie, der er indbegrebet af en perfekt vinterferie, og her er det solfyldte pister, knasende sne og den vidunderlige fornemmelse af frostklar luft i kombination med højt solskin, der lokker.
Uanset om I hører til den ene eller anden type, har vi en vinterferie til jer. Til de varmeglade livsnydere byder vores rejseprogram i vinterferien på solrejser til Spanien samt De Forenede Arabiske Emirater. Til de aktive skientusiaster byder vi derimod på storslået skiferie i Andorra.
Med vores vinterrejser er jeres vinterferie derfor sikret, uanset om I er til den ene eller anden type.

Vinterferie i Spanien

Hvis I savner lune dage, stemningsfyldte aftener og masser af gode oplevelser kan en vinterferie i Spanien anbefales. Her kan eksempelvis De Kanariske Øer give jer et skud tiltrængt energi. Øerne byder nemlig på solrige dage, blå himmel og klassisk charterstemning over hele linjen. Faktisk kaldes øgruppen for ”øerne med det evige forår”. Og det er ikke uden grund.
Her kan enhver længsel efter sol og sommer nemlig blive indfriet og de blegeste arme og ben få kulør. Uanset om I er til aktiv ferie eller ægte afslapning.
Ønsker I at flyve knapt så langt væk hjemmefra, byder det spanske fastland også på muligheden for en dejlig vinterferie. På Costa del Sol hilser solen jer gavmildt velkommen, uanset hvilken måned I ankommer i. Vil I gerne kombinere den spanske charme og vintersol med det charmende ø-liv, kan I også holde jeres vinterferie på velkendte Mallorca. Dermed kan I tage forskud på sommeren på en af de mest populære feriedestinationer i Europa.
Uanset hvor I vælger at rejse hen, har I masser af muligheder for at tilrettelægge ferien, så den matcher jeres ønsker. I kan f.eks. vælge at bo i en ferielejlighed, på et ferieresort eller rejse med All Inclusive.
Ved hjælp af sorteringsfunktionen nederst på siden kan I vælge hvilke ønsker, I har til jeres vinterferie og få vist præcis de rejser, der er relevante for jer. Har I brug for hjælp, er I meget velkomne til at ringe på telefon 70 23 07 20.

Vinterrejser til Dubai og Ras Al Khaimah

Er I til ægte luksus og imponerende omgivelser er Dubai, eller Ras Al Khaimah lidt derfra, svaret på jeres vinterferiedrømme. De Forenede Arabiske Emirater er blandt verdens rigeste nationer og det ses overalt, hvor I kommer frem.
Tårnhøje skyskrabere og luksuriøse omgivelser stråler om kap med både solen og de hvide sandstrande. Temperaturerne er høje og nætterne lune – præcis hvad I går og længes efter i den danske vinterkulde.
Dubai og Ras Al Khaimah er spækket med muligheder for alt fra actionfyldte oplevelser til afslappende wellness af højeste kaliber. Feriemålet er derfor oplagt, uanset om I rejser alene, med børn eller i en større gruppe samlet. Her er noget for alle og der er ikke sparet på noget.

Vinterferie med sne og ski

Hører der sne og ski med til jeres vinterferie, er vores skiferier til Andorra intet mindre end perfekte. Andorra er en lille nation der ligger i Pyrenæerne og skiområdet Grandvalira er landets største. Omgivelserne i bjergkæden som danner grænsen mellem Frankrig og Spanien er nogle af de smukkeste, I kan finde blandt europæiske skidestinationer. 

Her glimter de snedækkede tinder om kap med hinanden og skaber en fantastisk udsigt, hvor end I kigger hen. Her er med andre ord lige så mange naturoplevelser, som der er skioplevelser. Derudover er der også i byerne mulighed for at kombinere skiferien med andre oplevelser. For eksempel i form af en tur i vandland eller wellness, ligesom byen også byder på gode shoppemuligheder og spændende restauranter.
Det betyder, at en vinterrejse hertil kan nydes af hele familien – også selvom der måtte være enkelte i selskabet, der foretrækker et par sko under fødderne i stedet for et sæt ski.
Grandvalira er dog først og fremmest et skiparadis. Her sørger de sammenlagt 210 kilometer pister nemlig for, at der altid er god plads og meget få køer ved liftene. Samtidig er der skioplevelser for både små og store, nybegyndere og erfarne. Det gør en skiferie i Grandvalira til et godt valg, selvom I ikke er lige trænede i at stå på ski alle sammen.

Tager I på vinterferie til Andorra, kan I vælge at bo i enten Encamp, El Tarter, Soldeu, Pas de la Casa eller Canillo. I flyver fra København eller Aalborg og priserne er oftest inkl. flybilletter, bustransfer, halvpension og liftkort.
Det giver jer en nem vinterferie på ski, uden masser af transporttid og dermed mere tid på pisterne.

Vinterferie på pisterne

Sne, sol og ski - tag med til Andorra

 

Tag med Sun Tours til bjergtagende Andorra og få fantastiske oplevelser
og prøv kræfter med kilometervis af lange pister til alle niveauer.
Perfekt skidestination til hele familien.

 

Inkluderet i prisen: fly og hotel, dansktalende rejseleder,
6 dages liftkort og transfer.

 

Øvrige tilbud i vinterferien

Rejs 2 voksne og 1 barn

Se vores gode tilbud, når I rejser 2 voksne og 1 barn.
Se alle tilbud her »

Rejs 2 voksne og 2 børn

Se vores gode tilbud, når I rejser 2 voksne og 2 børn.
Se alle tilbud her »

Rejs 2 voksne og 3 børn

Se vores gode tilbud, når I rejser 2 voksne og 3 børn.
Se alle tilbud her »

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Find din rejse i vinterferien

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
  • 21
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
lørdag 13 feb
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 9.798 kr 10.198 kr
lørdag 13 feb
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 8.998 kr 9.398 kr
lørdag 13 feb
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 9.198 kr 9.598 kr
søndag 14 feb
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 8.998 kr 10.198 kr
søndag 14 feb
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 8.998 kr 9.598 kr
søndag 14 feb
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 8.998 kr 9.598 kr
lørdag 20 feb
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 8.398 kr 9.198 kr
lørdag 20 feb
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 7.598 kr 8.398 kr
lørdag 20 feb
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 7.798 kr 8.598 kr
søndag 21 feb
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 6.598 kr 8.198 kr
søndag 21 feb
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 6.598 kr 7.598 kr
søndag 21 feb
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 6.598 kr 7.598 kr

Del denne side via E-mail