Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Villaer med Sun Tours

Om villaer

Villaferie - Det oplagte valg til en alletiders ferie!
Forestil dig at stå op under sydens sol, trippe ud på terrassen eller tag et dyp i poolen – alt sammen kun med dem, du holder af! Det kan du, hvis du tager på villaferie med Sun Tours. Her får du kort sagt en helt privat ferie uden andre gæster end dem, du er på ferie med! Det er kvalitetstid, når det er bedst.

Hos Sun Tours har vi udvalgt en række villaer, hvor du kan holde den perfekte, private ferie i rolige omgivelser. Her er der tid til ren familie- eller vennetid, ren afslapning og lige præcis det du drømmer om. For når du bor i en villa på ferien, så kan du forme ferien præcis, som du har lyst til – der er nemlig ikke andre på ”hotellet”.

Drop All Inclusive og lange køer ved buffeten – og tag i stedet på det lokale marked. Når du bor i en villa, bor du som oftest mere lokalt. Snup de lokale råvarer med hjem og kokkerer, mens børnene plasker i poolen – og de har vel og mærke det hele for sig selv. Det betyder, at de kan spille bold og lege lige så tosset, de har lyst, uden de forstyrrer andre – og du kan læne dig tilbage med en god bog i skyggen. Der er masser af muligheder og igen bestemmer du selv, hvordan ferien skal være.

Når du rejser på ferie i en villa med Sun Tours, så har du selvfølgelig alle pakkerejsens fordele. Det betyder, at du er dækket af pakkerejsegarantien, modsat hvis du booker fly og villa hver for sig. Og du kan altid komme i kontakt med vores dansktalende rejseledere, hvis der er noget, du er i tvivl om.

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ ET TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på leje af en villa
Vælg lufthavn *
 

Del denne side via E-mail