Charterferie
Skiferie
  • VORES GÆSTER ANBEFALER

Her har vi glade stamgæster

I favorittens tegn

Er du klar til at tage et smut til sydens sol, men er i tvivl om hvilket hotel der vil passe godt til dig, så kan du med Sun Tours vælge et af vores stamgæst favorithoteller, som vi har haft i flere år. Hotellerne er udvalgt, på baggrund af de mange gode anmeldelser. Hotellerne variere i størrelse, lige fra hyggelig familiejet lejlighedskompleks til større hoteller, hvor der er plads til leg for børnene. Besøg en af vores stamgæst hoteller, og oplev et gæstfrihed, hvor personalet gør en ære i at servicere deres gæster.   

Sommer favoritter

Golden Beach - Kreta

Populært stamgæst hotel i Agia Apostoli, tæt på Chania. Hotellet ligger lidt højere oppe end de øvrige hoteller, hvorfor du får en smuk udsigt over havet.
Se hotel »

Sunrise Village - Kreta

Dette familievenlige lejlighedskompleks er et af Sun Tours' bestsellere. Hotellet rummer 65 lejligheder og et velfungerende All Inclusive program.
Se hotel »

Nikolas Suites - Kreta

Også kendt som Nikolas Apartments. Velkendt og hyggeligt stamhotel, som en egentlig er et lejlighedskompleks. Det ligger i kort afstand til fire skønne sandstrande.
Se hotel »

Akman Beach Hotel - Alanya

Dette er et af vores populære og gode lejlighedshoteller, som ligger centralt for centrum og lige ved Kleopatra stranden. Flere gæster vender tilbage igen og igen.
Se hotel »

Kleopatra Dreams Beach - Alanya

Hyggeligt og populært All Inclusive stamhotel, beliggende ved Kleopatra stranden, som er en dejlig sandstrand, samt tæt på centrum af Alanya. 
Se hotel  »

Panorama Hotel - Alanya

Skønt og meget populært hotel, der ligger direkte på Øststranden, i centrum af Alanya. Man kan ikke komme tættere på hverken by eller strand.
Se hotel » 

Barbie Apartments - Rhodos

Populært familiedrevet lejlighedskompleks beliggende i Ialyssos, hvor værtsparret bidrager til en rigtig god stemning og hygger om gæsterne.
Se hotel »

Grand Hotel - Rhodos

Dette velkendte og meget populære hotel er også kendt som Mitsis Grand Hotel, placeret i hjertet af Rhodos by. Beliggende centralt ved stranden og bylivet lige om hjørnet.

Se hotel »

Stella Maris - Costa del Sol

Godt og enkelt lejlighedshotel med en fantastisk central beliggenhed lige ved den skønne sandstrand i centrum af Fuengirola, med kort afstand til lystbådehavn og restauranter.
Se hotel »

Palm Garden - Mallorca

Dette skønne lejlighedskompleks ligger i hjertet af Alcudia by. Det er blandt vores gæsters favorithoteller, fordi man her bor i gode moderne og nyere lejligheder.
Se hotel »

Vinter favoritter

Nido del Aguila - Gran Canaria

Dejlige omgivelser og en hyggelig atmosfære kendetegner dette lejlighedskompleks. Det ligger på toppen af Puerto Rico, tæt på Europa Center.

Se hotel »

Monte Verde Apartments - Gran Canaria

Lille og hyggeligt lejlighedskompleks med kun 19 lejligheder i 3 etager. Det har en perfekt beliggenhed nær parkområdet i Puerto Rico, samt Puerto Rico shoppingcenter.

Se hotel » 

Gloria Palace Amadores - Gran Canaria

Lækkert hotel i maritim stil, hvor man kan have fornemmelsen af at være ombord på et stort skib. Unik beliggenhed i Puerto Rico med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Se hotel »

Las Floritas - Tenerife

Hyggeligt og centralt beliggende lejlighedskompleks i Playa de las Américas. Udover sin centrale beliggenhe, ligger hotellet også lige ned til den flotte strandpromenade. 

Se hotel »

Del denne side via E-mail