Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • SINGLEREJSER

Singlerejser

Med vores singlerejser foregår din ferie på dine egne præmisser og giver dig mulighed for præcis den rejse, du drømmer om. Her kan du sove længe, hvis du gerne vil på afslapningsferie eller stå tidligt op, hvis du elsker solopgange og den unikke morgenstemning der findes i Sydeuropa.

Du kan tilbringe dagen på langs i liggestolen med en bog eller tage på udflugt til de spændende seværdigheder på de forskellige destinationer. Du kan også gå på opdagelse på byernes lokale restauranter, hvis du elsker kulinariske oplevelser eller få nye indtryk i det pulserende natteliv, hvis du gerne vil ud blandt andre.

På en soloferie er det med andre ord dig og dine behov, der er i fokus. Vores singlerejser er derfor meget populære og skulle du få den tanke, at du er den eneste, der overvejer at rejse alene, er det bestemt ikke tilfældet. Vi sender hvert år mange singler afsted på ferie og mange vender tilbage igen og igen.

Singlerejser af enhver slags

Fordi du selv bestemmer, er der flere måder at planlægge din singlerejse på. Måske er der et rejsemål, du længe har drømt om at besøge og seværdigheder, du gerne vil se?

Det kan også være, du trænger til selvforkælelse på et hotel med wellness eller leder efter en ferie, hvor du kan være fysisk aktiv?

Hos Sun Tours har vi singlerejser, der kan give dig det hele – både samtidig eller hver for sig. Du kan desuden vælge at holde ferie på et af vores voksenhoteller og dermed få endnu større mulighed for ro og afslapning. Her møder du også ofte andre singler, der er alene på ferie.

Er du til den ultimative afslapningsferie, kan du også lade dig opvarte på et hotel med All Inclusive og læne dig tilbage og bare nyde livet.

Tag på singlerejse i Europa

Vores singlerejser går til nogle af de mest populære rejsemål i Europa. Du kan derfor både opleve de charmerende græske øer, den vidunderlige badeferiestemning i Tyrkiet eller den ægte og originale charterstemning i Spanien.

Vores singlerejser har afgang fra lufthavnene i Billund eller København, og for nogle destinationers vedkommende også i Aalborg og Karup. Så kan du vælge den lufthavn, der ligger tættest på din bopæl og på den måde komme hurtigst muligt afsted til sol og sommer.

Ved hjælp af sorteringsfunktionen nedenfor kan du desuden finde præcis de singlerejser, der passer til dine rejseønsker. Her kan du blandt andet vælge at få vist de forskellige rejser efter rejsetidspunkt, rejsetype og hotelfaciliteter.

Har du brug for hjælp – eller har du spørgsmål – er du meget velkommen til at ringe på telefon 70 23 07 20 eller sende en mail til info@suntours.dk

STORBYFERIE MED SUN TOURS

 

Verden venter med nye oplevelser til dig »


Rejs præcis som du vil at find det fly og hotel som passer til din ferie.