Charterferie
Skiferie
  • Luksus hoteller

Vores bedste 5* hoteller

Luksus hoteller

Når ferien skal være noget helt særligt, er vores luksus hoteller det oplagte valg. Her finder I hoteloplevelser med 5 stjerner, der giver jer en ferie i særklasse, som I sent vil glemme.

På vores luksus hoteller er den røde tråd nemlig høj kvalitet og service fra det øjeblik, I træder ind i hotellets lobby eller reception. Smilende personale, fantastiske omgivelser og gennemtænkt indretning byder jer velkommen og når I kommer ind på jeres værelse, vil oplevelsen af luksus fortsætte.

Det samme gælder, når I træder ind på pool-området, som er indbegrebet af 5-stjernet luksus. I restauranten får I desuden lækre måltider af en kvalitet, som sørger for at give jer en vidunderlig ferieoplevelse på selv denne front. Nogle hoteller har endda flere af slagsen, så I både kan nyde buffet og a la carte på ferien.

Vores luksus hoteller giver jer derfor en eksklusiv ferieoplevelse, uanset om I rejser som par, er en flok venner der skal på ferie eller I rejser som børnefamilie.

Luksus hoteller med et væld af faciliteter

Et af kendetegnene ved vores luksushoteller er de mange faciliteter og aktivitetsmuligheder i løbet af ferien.

Rejser I med børn, har de fleste luksushoteller en børneklub, hvor familiens yngste i selskab med de særlige børneguider kan få nye venner og deltage i sjove aktiviteter. Imens kan de voksne slappe af ved poolen eller benytte sig af de voksentilbud, der er på stedet.

Til de voksne, der trænger til forkælelse, er der f.eks. oftest spaområder med forskellige tilhørende wellnessbehandlinger. Der er også mange steder mulighed for at være aktiv i løbet af dagen – f.eks. med yogaundervisning, et besøg i hotellets fitnesslokaler eller på tennisbanerne. Nogle hoteller har også danseundervisning for både børn og voksne, hvis I trænger til nye indtryk efter nogle timer ved poolen eller på stranden.

I kan læse mere om faciliteterne ved at klikke jer ind på hvert enkelt hotel nederst på siden.

Ægte luksus på ferien

Der findes flere grader af luksus og på vores hoteller, kan I finde præcis det niveau, der passer til jeres ferieønsker.

Her kan I bo i et dobbeltværelse med balkon og en vidunderlig udsigt til by eller strand. I kan også holde ferie i et stort familieværelse eller en lejlighed med flere rum, så de voksne ikke behøver være stille, når de yngste er blevet puttet. Sidst men ikke mindst, er der også mulighed for at skrue helt for jeres luksus og holde ferie med en privat suite med egen pool.

Flere hoteller er desuden placeret tæt på stranden og har private strandområder, så det kun er hotellets gæster, der har adgang. Det giver mere plads og garanti for ledige liggestole.

Derudover er der også mulighed for All Inclusive eller halvpension, afhængigt af, hvordan I godt kan lide at rejse.

Klik jer ind på de forskellige hoteller herunder og se, hvad hvert enkelt luksus hotel helt konkret byder på.

La Marquise Resort Complex - Rhodos

Exceptionelt flot og stort hotel med luksuriøse detaljer og alle tænkelige faciliteter, som ligger i Kalithea området, tæt på øens store vandland WaterPark, og tæt på stranden. 
Se hotel »

Sheraton Rhodes Resort - Rhodos

Et af de flotteste hoteller og mest elegante hoteller på øen, er dette, som ligger i Ixia, mellem Ialyssos og Rhodos by. Hotellet har en fantastisk udsigt over havet. 
Se hotel »

 

Hotel Atrium Platinum - Rhodos

Usædvanligt flot luksushotel, som ligger lige ned til strandvejen i ferieområdet Ixia, lidt uden for Rhodos by.Det store poolområde er unikt og spændende med en stor voksenpool.
Se hotel »

Sultan of Side - Side

Skønt All Inclusive luksushotel for hele familien, som ligger i ferieområdet Evrenseki. Hotellet ligger  lidt tilbagetrukket fra stranden, men har privat strandafsnit.
Se hotel »

Diamond Hill Resort - Alanya

Fantastisk eksklusivt All Inclusive hotel, der ligger ved Øststranden i Tosmur området. Der er en storslået udsigt over stranden, bjergene og kysten ind mod Alanya centrum.
Se hotel »

Goldcity Hotel - Alanya

Skønt kæmpehotel i luksuriøse omgivelser. Hotellets hovedbygning ligger højt, med udsigt over Taurusbjergene og Middelhavet, fra hotellets 360 graders panorama bar på toppen. 
Se hotel »

Crystal Sunrise Queen - Side

Fantastisk luksus All Inclusive resort, direkte på stranden, hvor der er gratis solsenge og parasoller, og en strandbar, hvor der kan hentes drikkevarer. 
Se hotel »

Villa Side Residence - Side

Rigtig flot All Inclusive luksushotel, beliggende vest for centrum af Side, med kort afstand til den dejlige sandstrand, hvor hotellet har privat strandafsnit.
Se hotel » 

Gloria Palace Amadores - Gran Canaria

Lækkert hotel i maritim stil, hvor man kan have fornemmelsen af at være ombord på et stort skib. Unik beliggenhed i Puerto Rico med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. 
Se hotel »

Hotel Dream Gran Tacande - Tenerife

Hotellet er et af Tenerifes mest anerkendte hoteller, som er placeret i området Costa Adeje lidt nord for Playa de las Américas, med gåafstand til marked og smuk sandstrand.
Se hotel » 

Del denne side via E-mail