Solferie
Skiferie
Storbyferie
  • Hoteller med vandland

Udvalgte hoteller med vandland

Når børnene er godt underholdt, giver det endnu mere ferie til de voksne – og på vores hoteller med vandland er der garanteret glad latter og masser af smil fra morgen til aften.

Her kan I overgive jer til det våde element og lade jer fylde med begejstring, fra det øjeblik I planter jeres badesandaler på poolområdets fliser og kaster et blik på alle de sjove aktiviteter. Når vi siger vandland, mener vi nemlig vandland. På alle vores hoteller her på siden, er der derfor gjort noget særligt ud af legemulighederne for små og store vandhunde.

Vandland og All Inclusive = familiens drømmeferie

Der findes næsten ingen bedre lyd, end børnenes glade grin og på vores hoteller med vandland kan det blive soundtracket til jeres ferie. Børn der leger godt, har desuden langt færre konflikter - og glade børn giver som bekendt glade forældre. På den måde bliver jeres ferie til rigtig ferie og giver jer mulighed for en uge med et fantastisk samvær, langt fra hverdagen.

Vores hoteller med vandland er meget populære blandt børnefamilier. Det samme er vores All Inclusive rejser. Her står alle dagens måltider nemlig klar på faste tidspunkter i løbet af dagen, så I ikke skal jagte en børnevenlig restaurant hverken op til middagsluren eller i ulvetimen sidst på dagen.

I perioderne imellem måltiderne er der desuden også fri drikkevarer og snacks til rådighed, så hverken små eller store maver begynder at knurre.

En ferie på et hotel med vandland og All Inclusive er derfor det tætteste man som børnefamilie kommer på drømmeferien.

De voksne vil elske, at der ikke er noget stress og jag, mens de yngste vil nyde den gode atmosfære der opstår, når forældrene er helt afslappede, glade og fyldt med overskud.

 

Hoteller med vandland for hele familien

På vores hoteller med vandland er alle omgivelserne i top. Også for de af vores rejsegæster, der næsten krymper sig sammen ved tanken om en rutsjetur, der ender med et plask.

Med til ethvert vandland hører nemlig også liggestole i perfekt afstand til bassinerne. Så kan familiens landkrabber gemme sig for de kolde vandstænk mod den solvarme hud, mens udsynet til badelandet samtidig er godt, så der kan holdes et trygt øje med både børn og voksne.

Der er selvfølgelig også plads til de voksne i selve vandlandet, hvor der er sjov for både små og store maver, der trænger til spænding og sus. Og spørger man børnene, findes der næsten ikke noget bedre, end når mor eller far hopper med i vandet.

Herunder kan I se alle vores hoteller med vandland i Europa. Alle hotellerne ligger på nogle af de mest populære rejsedestinationer, og I kan derfor både finde børnevenlige hoteller i Tyrkiet, Grækenland og Spanien.

Sultan of Side

SIDE

Skønt All Inclusive luksushotel for hele familien i ferieområdet Evrenseki. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra stranden, med privat strandafsnit.

Se hotel »

Villa Side Residence

SIDE

Rigtig flot All Inclusive luksushotel, beliggende vest for centrum af Side, med kort afstand til den dejlige sandstrand, hvor hotellet har privat strandafsnit.

Se hotel »

Side Alegria Hotel & Spa

SIDE

Dejligt All Inclusive hotel. Her er kort afstand til den dejlige sandstrand, hvor hotellet har privat strandafsnit.

Se hotel »

Aldemar Amilia Mare

RHODOS

Fantastisk All Inclusive hotel beliggende på stranden i Kalithea, ca. 10 – 15 min. kørsel fra Rhodos by. Hotellet er meget moderne og familievenligt.

Se hotel »

Goldcity

ALANYA

Skønt kæmpehotel i luksuriøse omgivelser. Hotellets hovedbygning har udsigt over Taurusbjergene og Middelhavet, med en 360° panoramabar på toppen. 

Se hotel »

Diamond Hill Resort

ALANYA

Fantastisk eksklusivt All Inclusive hotel, der ligger ved Øststranden i Tosmur området. Der er en storslået udsigt over stranden, bjergene og kysten.

Se hotel »

Jutlandia Resort

MALLORCA

Dette dejlige familie- og børnevenlige lejlighedshotel ligger roligt men centralt i Santa Ponsa, tæt ved børnevenlig strand.

Se hotel »

Zafiro Mallorca & Spa Aparthotel

MALLORCA

Stort og velfungerende lejlighedshotel for hele familien i Ca´n Picafort som er en hyggelig turistby med et fint udvalg af restauranter og barer.

Se hotel »

Del denne side via E-mail