Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Vandrutsjebane

    Hoteller med vandland

Udvalgte hoteller med vandland

Når børnene er godt underholdt, giver det endnu mere ferie til de voksne – og på vores hoteller med vandland er der garanteret glad latter og masser af smil fra morgen til aften.

Her kan I overgive jer til det våde element og lade jer fylde med begejstring, fra det øjeblik I planter jeres badesandaler på poolområdets fliser og kaster et blik på alle de sjove aktiviteter. Når vi siger vandland, mener vi nemlig vandland. På alle vores hoteller her på siden, er der derfor gjort noget særligt ud af legemulighederne for små og store vandhunde.

Vandland og All Inclusive = familiens drømmeferie

Der findes næsten ingen bedre lyd, end børnenes glade grin og på vores hoteller med vandland kan det blive soundtracket til jeres ferie. Børn der leger godt, har desuden langt færre konflikter - og glade børn giver som bekendt glade forældre. På den måde bliver jeres ferie til rigtig ferie og giver jer mulighed for en uge med et fantastisk samvær, langt fra hverdagen.

Vores hoteller med vandland er meget populære blandt børnefamilier. Det samme er vores All Inclusive rejser. Her står alle dagens måltider nemlig klar på faste tidspunkter i løbet af dagen, så I ikke skal jagte en børnevenlig restaurant hverken op til middagsluren eller i ulvetimen sidst på dagen.

I perioderne imellem måltiderne er der desuden også fri drikkevarer og snacks til rådighed, så hverken små eller store maver begynder at knurre.

En ferie på et hotel med vandland og All Inclusive er derfor det tætteste man som børnefamilie kommer på drømmeferien.

De voksne vil elske, at der ikke er noget stress og jag, mens de yngste vil nyde den gode atmosfære der opstår, når forældrene er helt afslappede, glade og fyldt med overskud.

 

Hoteller med vandland for hele familien

På vores hoteller med vandland er alle omgivelserne i top. Også for de af vores rejsegæster, der næsten krymper sig sammen ved tanken om en rutsjetur, der ender med et plask.

Med til ethvert vandland hører nemlig også liggestole i perfekt afstand til bassinerne. Så kan familiens landkrabber gemme sig for de kolde vandstænk mod den solvarme hud, mens udsynet til badelandet samtidig er godt, så der kan holdes et trygt øje med både børn og voksne.

Der er selvfølgelig også plads til de voksne i selve vandlandet, hvor der er sjov for både små og store maver, der trænger til spænding og sus. Og spørger man børnene, findes der næsten ikke noget bedre, end når mor eller far hopper med i vandet.

Herunder kan I se alle vores hoteller med vandland i Europa. Alle hotellerne ligger på nogle af de mest populære rejsedestinationer, og I kan derfor både finde børnevenlige hoteller i Tyrkiet, Grækenland og Spanien.

Hotel Globales Playa Estepona

COSTA DEL SOL

Lækkert strandhotel med All Inclusive. Hotellet har fine faciliteter og henvender sig til både familier, såvel som par.

Se hotel »

Hotel Condesa de la Bahia

MALLORCA

Dejligt All Inclusive hotel beliggende lige ved den fantastiske og børnevenlige sandstrand i Alcudia. 

Se hotel »

Caretta Paradise Hotel

ZAKYNTHOS

Dejligt og familievenligt hotel beliggende tæt på både stranden og byen. Hotellet har alt, hvad der er behov for til en fantastisk familieferie.

Se hotel »

Hotel Esperides Beach

RHODOS

Skønt All Inclusive luksushotel for hele familien i Faliraki. Hotellet ligger direkte ved den flotte og indbydende strand.

Se hotel »

Sultan of Side

SIDE

Skønt All Inclusive luksushotel for hele familien i ferieområdet Evrenseki. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra stranden, med privat strandafsnit.

Se hotel »

Amilia Mare

RHODOS

Fantastisk All Inclusive hotel beliggende på stranden i Kalithea, ca. 10 – 15 min. kørsel fra Rhodos by. Hotellet er meget moderne og familievenligt.

Se hotel »

Goldcity

ALANYA

Skønt kæmpehotel i luksuriøse omgivelser. Hotellets hovedbygning har udsigt over Taurusbjergene og Middelhavet, med en 360° panoramabar på toppen. 

Se hotel »

Zafiro Mallorca & Spa Aparthotel

MALLORCA

Stort og velfungerende lejlighedshotel for hele familien i Ca´n Picafort som er en hyggelig turistby med et fint udvalg af restauranter og barer.

Se hotel »

Hotel Utopia World

ALANYA

Fantastisk hotel med en skøn beliggenhed og fantastisk udsigt over området. Her har du alt, hvad du skal bruge til at få en uforglemmelig badeferie i Tyrkiet!

Se hotel »

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort

SIDE

Luksushotel med en skøn beliggenhed direkte på stranden. Hotellet ligger vest for centrum af Side i Kumköy området, og er tilegnet både familier og par.

Se hotel »

Hotel Hane Family Resort

SIDE

Vil du og din familie virkelig holde ferie, slappe af og nyde livet i skønne omgivelser? Så skal I bo på Hane Family Resort!

Se hotel »

Seher Sun Palace Resort & Spa

SIDE

Et dejligt hotel med mange fine faciliteter blandt andet et dejligt pool område, spacenter med hamam (tyrkisk bad), en tennisbane og meget mere.

Se hotel »

Side Mare Resort & Spa

SIDE

Skønt og velindrettet ferieresort kun 700 m fra stranden. I dette ferieparadis finder du et pragtfuldt stort poolområde med swimmingpools til både store og små.

Se hotel »

Hotel Terrace Elite Resort

SIDE

Fantastisk All Inclusive ferieresort med et indbydende feriemiljø, gode faciliteter, samt et indbydende poolområde med flere pools, vandrutsjebaner og solterrasser.

Se hotel »

Del denne side via E-mail