Charterferie
Skiferie
  • Voksen hoteller

Stort udvalg af Adults only hoteller

Nyd ferien i fulde drag

Nyd parferien på en af vores hoteller kun for voksne. Det som er kendetegnede for vores voksenhoteller er fred og ro, hvis man ønsker at holde ferie uden børn. Vi har et stort udvalg af voksenhoteller, som tilbyder god mad og børnefri-zone i flotte omgivelser. Hotellerne finder du rundt om, på vores destinationer i Grækenland, Spanien og Tyrkiet. 

Se udvalget af vores voksenhoteller nedenfor. 

Galini Seaview - Kreta

På dette dejlige All Inclusive hotel kan man opleve et behageligt ferieophold, med fabelagtig udsigt over området, og  med kort gåafstand til feriebyen Agia Marina. 
Se hotel »

EIX Alcudia Hotel - Mallorca

Tidligere Hotel Alcudia. Hotellet har en perfekt beliggenhed, hvis man ønsker at bo tæt på stranden og havnen i Alcudia, samt gåaafstand til centrum. 
Se hotel »

 

Alzinar Mar - Mallorca

Supergodt hotel der ligger i feriebyen Ca'n Picafort i frodige og rolige omgivelser. Hotellet tiltrækker stamgæster år efter år, særligt pga. dets gode service. 
Se hotel »

Hotel THB Mariá Isabel - Mallorca

Dejligt hotel med central beliggenhed i Playa de Palma og kun 350 m. til den dejlige sandstrand samt strandpromenade, som strækker sig over fem kilometer.
Se hotel » 

Hotel THB El Cid - Mallorca

Moderne og flot hotel, som ligger blot 50 m. fra den populære sandstrand i Playa de Palma.Hotellet tilbyder et lækkert wellness-område, med en opvarmet, indendørs pool.
Se hotel»

Hotel Barcelo Illtas Albatros - Mallorca

Stilfuldt hotel efter moderne design kun for voksne med smuk panoramisk udsigt udover Palma-bugten. Der er kun 5 min. til centrum af Illetas, og til byens finkornede sandstrand.
Se hotel »

Senator Banús Spa - Costa del Sol

Fantastisk og moderne voksenhotel i luksuriøse omgivelser mellem feriebyerne Estepona og Marbella. Der er gåafstand til stranden og tæt på finder man golfbaner og tennisbaner.
Se hotel »

Alaaddin Beach Hotel - Alanya

Dejligt moderne hotel med fantastisk beliggenhed på Kleopatra stranden, forholdsvis tæt på centrum. Der findes et flot poolområde lige ud til stranden med solsenge og parasoller.
Se hotel»

Gloria Palace Amadores - Gran Canaria

Lækkert hotel i maritim stil, hvor man kan have fornemmelsen af at være ombord på et stort skib. Unik beliggenhed i Puerto Rico med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.
Se hotel»

Hotel Dream Gran Tacande - Tenerife

Hotellet er et af Tenerifes mest anerkendte hoteller, som er placeret i området Costa Adeje lidt nord for Playa de las Américas, med gåafstand til marked og smuk sandstrand. 
Se hotel »

Del denne side via E-mail