Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
  • Familiehoteller

Vores bedste hoteller til familier

Plads til hele familien

Når der er brug for en pause fra hverdagens travlhed, og familien har brug for ferie, så er det for alvor tid til at komme afsted. Tag et smut ned til varmen og oplev en masse i hinandens nærvær, og få fyldt rygsækken med oplevelser. Hos Sun Tours har I som familie mulighed for at tage ned til en af vores nøje udvalgte familiehoteller. 

Find hotellet der matcher jer

Er det leg i poolen, børneklub, rutsjebaner eller sågar at udfordre hinanden i en tenniskamp, så er der på vores hoteller mulighed for at vælge netop det, som matcher jer, og hvad I ønsker at beskæftige jer med på jeres ferie. Mulighederne er mange, og der er noget for såvel de små som større børn.

Vores bedstsælgende familiehoteller

Palm Garden

MALLORCA

Lejlighedshotel på Mallorca, meget tæt på den dejlige Alcudia strand. Der er mulighed for All Inclusive.

Se hotel »

Amilia Mare

RHODOS

Skønt All Inclusive hotel med et stort poolområde samt en vandrutsjebane. Hotellet har deres egen private strandområde og nem adgang til Rhodos by.

Se hotel »

Sunrise Village

KRETA

Dette meget familievenlige All Inclusive lejlighedskompleks er et af Sun Tours' bestsellere. Hotellet tilbyder bl.a. store lejligheder i 2 etager. 

Se hotel »

Marconfort Beach Club

COSTA DEL SOL

Flot familievenligt All Inclusive hotel, hvor servicen er i top. Hotellet ligger et par kilometer nord for centrum af Torremolinos, lige ned til den skønne sandstrand.

Se hotel »

Sultan of Side

SIDE

All Inclusive for hele familien, som ligger i ferieområdet Evrenseki, vest for Side. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra stranden, men har privat strandafsnit.

Se hotel »

Side Alegria Hotel & Spa

SIDE

All Inclusive hotel, som ligger tæt på centrum af Side i Kumköy området. Her er kort afstand til privat sandafsnit, hvor der tilbydes gratis solsenge og parasoller.

Se hotel  » 

Del denne side via E-mail