Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • PETANQUEREJSER

Petanquerejser

Banker jeres hjerter for både petanque og spændende rejser til varmere himmelstrøg? Så er vores petanquerejser helt sikkert noget for jer!

Her får I det bedste fra to verdener, når petanque møder azurblåt hav og varme briser. Her er masser af mulighed for at spille petanque med både gamle og nye bekendtskaber og samtidig opleve en masse.

I får derfor rig mulighed for at spille på både grus, sand, jord og græs, så jeres spilleevner bliver udfordret mest muligt.

Når I ikke spiller petanque, er rejsen præcis som enhver anden klassisk rejse sydpå. I bor på hoteller i områder med masser af seværdigheder I kan gå på opdagelse i – og et væld af spændende restauranter og caféer. Nogle hoteller på vores petanquerejser har desuden All Inclusive, så I kan blive vartet op fra morgen til aften, mens I nyder livet både på og udenfor petanquebanen.

I bestemmer selv, hvor meget petanque I ønsker at spille på jeres ferie og hvad rejsen skal indeholde af aktiviteter derudover. Vores petanquerejser giver jer derfor masser af mulighed for at forene glæden ved petanque og glæden ved at rejse på jeres egne præmisser.

Petanquerejser som gruppe

Måske vil I som petanqueklub gerne afsted på en samlet petanquerejse? Det kan sagtens lade sig gøre. Vi tilbyder nemlig også individuelt tilrettelagte grupperejser med petanque som omdrejningspunkt.

På den måde får I jeres helt egen petanquerejse med netop jeres ønsker i fokus. Det kan især være oplagt, hvis I har deltagere i gruppen, som har særlige ønsker til hotelindkvarteringen eller I udover petanque også har andre drømme om indholdet på jeres petanquerejse.

Vil I gerne høre mere om muligheden for individuelle petanquegrupperejser, sidder vi klar til at hjælpe i vores særlige afdeling for netop grupperejser. Vi kan enten fanges på telefon 96 27 37 77 eller på mail gruppe@suntours.dk.

Vi anbefaler til petanque ferie

Viva Eden Lago

MALLORCA
Skønt 4-stjernet familiehotel i Alcudia beliggende tæt ved stranden og med en skøn udsigt. Hotellet har mange indbydende faciliteter.
Se hotellet her >>

Nido del Aguila

GRAN CANARIA
Dejligt 3-stjernet lejlighedskompleks med en hyggelig atmosfære og med gåafstand til stranden. Rummelige lejligheder og mulighed for All Inclusive.
Se hotellet her >>Få et uforpligtende tilbud

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@suntours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail