Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Løberejser

Løberejser

Er I vilde med den taktfaste lyd af løbeskoene, der rammer asfalten eller gruset? Vinden der suser jer om ørene og fornemmelsen af kroppens puls, der rytmisk synger jer i mål – selv når ruten er hård og benene tunge?

Så er I helt sikkert de rigtige kandidater til holde løbeferie med Sun Tours. Her er løb nemlig det centrale aspekt i rejsen, som giver jer unikke løbeoplevelser i nye områder og fremmede terræner. Nogle I måske aldrig tidligere – eller kun sjældent – har prøvet kræfter med.

Vil du med på en af vores løberejser?
Hos Sun Tours kommer vores løberejser løbende til salg. Du finder dem herunder, hvor du også kan læse mere om, hvad den præcise rejser byder på af spændende løbeoplevelser. Er der ingen løberejser til salg – eller kan du ikke finde en, der passer til dig – så fortvivl ikke. Udfyld kontakt formularen herunder, så kontakter en af vores rejsespecialister dig. Det kan sagtens være, at vi har noget på vej.

Lad os arrangere din grupperejse
Står du for årets løberejse i klubben, eller er I en klub i klubben, der gerne vil afsted? Kontakt os nu og hør mere om jeres muligheder – vi er klar til at hjælpe jer til fantastiske løbeoplevelser. Udfyld formularen eller ring på 96 27 37 77 eller chat med os nu.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@suntours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail