Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • MAJ TILBUD

Rejser i maj

Selvom maj i princippet er en forårsmåned, er det allerede blevet sommer i Sydeuropa. Sådan føles det i hvert fald med de varme temperaturer i både dag- og aftentimerne.

Når I rejser i maj, får I højt solskin, blå himmel og lune briser, der smyger sig om arme og ben. Nøjagtigt som I ville få det i sommermånederne, men ofte til en lavere pris. Maj er nemlig ikke højsæson og det er derfor muligt at finde billige rejser i maj til alle vores feriedestinationer.


Et stort udvalg af rejser i maj

Hvis I gerne vil rejse i maj, står alle døre åbne i forhold til, hvor I gerne vil hen. I maj er rejsesæsonen nemlig startet på alle vores destinationer ved Middelhavet.

Hos Sun Tours dækker vi de mest populære rejsemål i Europa. I Spanien byder vi på skønne hoteller på Costa de Almeria og Costa del Sol samt altid hyggelige Mallorca. I Grækenland er de charmerende øer Rhodos og Kreta yderst populære og i Tyrkiet tager mange rejsegæster på solferie i Side, Alanya eller Marmaris.


Find nemt den perfekte rejse

Hvad der er den perfekte rejse for andre, er måske ikke det bedste valg for jer. Derfor har vi gjort det nemt at finde præcis de rejser i maj, der imødekommer de krav, I har til jeres ferie.

Ved hjælp af sorteringsfunktionen herunder har I mulighed for at skræddersy rejseforslagene, så de matcher jeres ønsker. I kan f.eks. vælge hvilken dato, I gerne vil afsted og dermed nøjes med at se de rejser, I reelt har mulighed for at booke. Samtidig kan I også vælge, hvilken lufthavn I gerne vil rejse fra – eller hvilket feriemål I gerne vil besøge.

Derudover kan I tilvælge forskellige faciliteter på hotellet, som All Inclusive, antallet af stjerner eller beliggenhed i forhold til strand eller by.

Gå på opdagelse i vores udvalg af rejser i maj og lad jer inspirere eller gå direkte til den ferie, I længe har drømt om.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

FIND DET BEDSTE TILBUD I MAJ

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra

Del denne side via E-mail