Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • JULI TILBUD

Rejser i juli

Juli måned er for mange lig med den længe ventede sommerferie. Det er dog ikke altid sommervejret timer sin ankomst med jeres feriedage og vil I være sikre på ferieuger med højt solskin, blå himmel og lune briser, er vores rejser i juli med garanti noget for jer.

Når I rejser til Sydeuropa får I nemlig sommergaranti og selvom det er højsæson for solferie, finder I stadig billige rejser i juli – til nogle af de mest populære feriedestinationer ved Middelhavet.


Sol og varme for alle pengene i juli

I juli finder I det varmeste vejr i Europa. Her viser temperaturerne ofte omkring 30 grader i dagtimerne og kravler sjældent under 20 om natten. Det giver jer varme dage, lune aftener og skønne, lange nætter. Samtidig står solen højt på himlen og varmer badevandet op, så badeferien får de bedste betingelser.

Når I rejser i juli, får I derfor alt det bedste, Europa kan byde på. Temperaturerne svinger dog en smule, alt efter hvor i Europa, I rejser hen. Det er derfor en god idé at tænke over, hvor varm en ferie I drømmer om, når I skal vælge rejsemål.

I Tyrkiet er der meget varmt i juli og temperaturer omkring 35 grader, og nogle gange højere, er ikke ualmindelige. Det er vidunderligt til en badeferie, men nogen foretrækker rejser til destinationer med lidt lavere sommertemperaturer.

Er det også tilfældet for jer, finder I disse på f.eks. Rhodos og de andre græske feriemål, hvor temperaturerne om dagen ligger omkring 30 grader. Det samme gælder vores spanske destinationer, som også byder på fantastisk sommervejr med behagelige temperaturer fra morgen til aften.


Find de rejser i juli, der passer til jer

Vi har gjort det nemt at finde de rejser i juli, som imødekommer jeres krav til en perfekt ferie. Herunder kan I nemlig vælge, hvilke krav og ønsker I har til rejsen og dermed udelukkende få vist netop de rejser, der er relevante for jer.

I kan f.eks. vælge hvornår i juli I gerne vil rejse, hvilken lufthavn I gerne vil flyve fra og hvor I drømmer om at tage hen. I kan også foretage forskellige tilvalg i forhold til hotellet.

Måske ønsker I All Inclusive, så I kan nyde alle måltider på hotellet eller halvpension, så I samtidig får oplevet de mange spændende og lokale restauranter. Det kan også være, I rejser med børn og en børnepool derfor er vigtig for jer, eller I drømmer om at bo tæt på stranden.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

FIND DET BEDSTE TILBUD I JULI

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra

Del denne side via E-mail