Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • AUGUST TILBUD

Rejser i august

I starten af august er der for de flestes vedkommende stadig skoleferie i Danmark. I denne måned er der derfor god mulighed for at komme afsted som familie, inden hverdagen kalder.

August er også, sammen med juli, den måned hvor der er varmest på de fleste rejsemål. Rejser i august er derfor indbegrebet af solferie – med lange dage ved poolens kølende vand eller på stranden med en let brise, som kærtegner den solbrune hud.

Mange steder findes det varmeste badevand endda i august, fordi havet er blevet varmet op af sommeren flere måneder i forvejen.

Selvom august i princippet hører til sensommeren, er der med andre ord fuld sommer over hele linjen på alle vores rejsemål. Vores rejser i august er derfor meget populære.


Stort udvalg af rejser i august

Med vores rejser i august får I muligheden for en drømmeferie, som I kan se frem til længe inden afgang samt kigge tilbage på med smil i både øjne og sind.

Vores augustrejser går til europæiske destinationer og hvilken I skal vælge, afhænger blandt andet af, om I er til badeferie, sightseeing eller en kombination af begge dele.

I Tyrkiet er der f.eks. meget varmt i august og især middagstimerne kan være særligt hede. Rejser til Alanya, Side og Marmaris er derfor oplagte, hvis I elsker varme og afslapning i parasollernes skygge ved poolen eller stranden.

Er I derimod oplevelseslystne og vilde med at tage på udflugter eller shopping, er den spanske kyst med Costa del Sol et godt valg, fordi den skønne og lette brise fra Middelhavet virker svalende på den helt rigtige måde. Her findes også mange seværdigheder i området, ligesom der heller ikke er langt til Malaga, som byder på ægte storbystemning.

Generelt kan jeres rejse dog gå lige derhen, I drømmer om. Vejret er nemlig intet mindre end fantastisk på alle rejsemål i august og programmet tæller bl.a. også ferieøerne Kreta, Rhodos og Mallorca.


Find den perfekte rejse i august

I kan se hele udvalget af rejser i august herunder. For at gøre det mere overskueligt, kan I desuden vælge kun at få vist de augustrejser, der er relevante for jer.

Det gør I ved at benytte sorteringsfunktionen i venstre side. Her kan I bl.a. indtaste, hvornår I gerne vil rejse, hvor I ønsker at tage hen og hvor mange I skal afsted.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

FIND DET BEDSTE TILBUD I AUGUST

Vælg rejselængde

  • 7
  • 12
  • 14
  • 19
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra

Del denne side via E-mail