Solferie
Skiferie
Storbyferie

10 populære lejlighedshoteller

Vi har et bredt udvalg af lejlighedshoteller på mange af vores rejsemål, hvor du har mulighed for at få et dejligt ophold og tilmed spare mange penge lige nu.
Mange lejlighedshoteller er drevet af en lokal ejer, som vil gøre sit til, at du får en god ferie.

Se vores 10 udvalgte lejlighedshoteller nedenfor.

 

Golden Beach

KRETA

Populært stamgæst hotel i Agia Apostoli, tæt på Chania. Hotellet ligger lidt højere oppe end de øvrige hoteller, hvorfor du får en smuk udsigt over havet.

Se hotel »

Nikolas Suites

KRETA

Også kendt som Nikolas Apartments. Velkendt og hyggeligt stamhotel, som er et lejlighedskompleks. Det ligger i kort afstand til fire skønne sandstrande.

Se hotel »

Akman Beach Hotel

ALANYA

Dette er et af vores populære og gode lejlighedshoteller, som ligger centralt for centrum og lige ved Kleopatra stranden. Flere gæster vender tilbage igen og igen.

Se hotel »

Barbie Apartments

RHODOS

Populært familiedrevet lejlighedskompleks beliggende i Ialyssos, hvor værtsparret bidrager til en rigtig god stemning og hygger om gæsterne.

Se hotel »

Stella Maris

COSTA DEL SOL

Lejlighedshotel med dejlig central beliggenhed lige ved den skønne sandstrand i centrum af Fuengirola, med kort afstand til lystbådehavn og restauranter.

Se hotel »

Palm Garden

MALLORCA

Dette skønne lejlighedskompleks ligger i hjertet af Alcudia by. Det er blandt vores gæsters favorithoteller, fordi man her bor i gode moderne og nyere lejligheder.

Se hotel »

Kiwi Apartments

KRETA


Lille hyggeligt familieejet lejlighedshotel smukt beliggende i en af de mest eftertragtede områder på Kreta. Hotellet er nyrenoveret og fremstår rigtig dejligt og velfungerende.

Se hotel »

Sun Beach

MALLORCA

Sun Beach er et dejligt nyrenoveret lejlighedshotel med masser af komfort og pæn indretning. Hotellet er beliggende i det centrale Santa Ponsa.
Se hotel »

La Minería

COSTA DE ALMERIA

Hotellet er beliggende ved den skønne strandpromenade, som fører hele vejen ud til Aguadulce. Derfra kan man nemt komme rundt i Roquetas de Mar.

Se hotel »

Atlantis Beach Apartments

KRETA


Lejlighedshotel direkte på stranden. Er du vild med strandlivet og den græske gæstfrihed og charme, så skal du bo på Atlantis.

Se hotel »

Del denne side via E-mail