Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser
Gældende fra 16. november 2018

Når du tilmelder dig, giver du Sun Tours lov til at sende dig emails og / eller SMS’er, samt til at vi bruger andre oplysninger, som vi har om dig til at tilpasse markedsføringen til dig. Se mere i vores persondatapolitik her. Vi sender typisk flere nyhedsmails til dig hver uge. Antallet af SMS’er varierer. Vores nyhedsmails og SMS’er indeholder bl.a. informationer om rejser og rejserelaterede produkter og indhold. De kan også indeholde konkurrencer, spørgeskemaer og reklamer for vores samarbejdspartnere.

Når du tilmelder dig emails og / eller SMS’er, så sender vi dig en bekræftelsesmail, hvor du skal bekræfte din tilmelding / dine tilmeldinger. Bekræfter du ikke, vil du ikke deltage i en eventuel konkurrence. Med din tilmelding accepterer du, at vi uploader din e-mailadresse til annonceringværktøjer hos Google, Facebook og andre, så vi der kan vise dig målrettede annoncer fra os, når du besøger andre hjemmesider. Dette betyder, at Google og Facebook også håndterer dine oplysninger. Dine e-mailadresse vil via systemerne blive omdannet til en anonymiseret e-mailadresse.

Hvis du vil afmelde vores SMS’er, kan dette gøres via info i SMS’erne eller via din profilside. Ønsker du at afmelde vores nyhedsmails, kan dette gøres via linket i hver enkelt nyhedsmail eller via din profilside.

Når du tilmelder dig, deltager du samtidig i konkurrencen om et rejsegavekort til Sun Tours på 5.000 kr., hvor betingelserne er beskrevet herunder.

Deltagere:
Konkurrencen er åben for alle over 18 år, der er bosat i Danmark. Vi forbeholder os retten til at kontrollere alderen på vinderen. Medarbejdere i TravelCo Nordic og medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrenceperiode og betingelser:
Du kan deltage i konkurrencen til og med 1. februar 2020. Vi trækker lod blandt alle, der har tilmeldt sig konkurrencen inden denne dato, og som stadig er tilmeldt på udtrækningstidspunktet. Vi trækker en vinder ved lodtrækning d. 1. februar 2020 og kontakter vinderen via e-mail. Vinderen offentliggøres med fornavn, forbogstav i efternavn og by på vores hjemmeside snarest efter, at vinderen er fundet. Vinderen kontaktes via e-mail og har herefter 1 uge til at svare tilbage. Svarer vinderen ikke, går præmien videre til en anden, som findes via en ny lodtrækning. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Sun Tours. Præmien fremsendes efter aftale. Du er selv ansvarlig for rigtigheden af din e-mailadresse. Vi fralægger os ansvaret for mails, der ikke kommer frem. Gavekortet er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Konkurrencen om gavekortet kører også i vores søsterselskab Matkavekka i Finland og Solia i Norge. Vinderne vælger selv, om gavevoucheren skal være til Sun Tours, Matkavekka eller Solia.

Sun Tours afholder de præmieafgifter, som konkurrencen udløser.

Optjening af lodder:
Du kan på forskellig vis optjene flere lodder i konkurrencen. Jo flere lodder du optjener, jo større er din chance i konkurrencen. I forbindelse med din tilmelding vil du modtage information om, hvordan du får ekstra lodder.

Øvrigt:
Hvis du opgiver forkerte personlige oplysninger eller forsøger at snyde, kan du blive udelukket fra deltagelse i konkurrencen. Vi forbeholder os desuden ret til at ændre disse betingelser, såfremt det af juridiske eller andre grund skulle blive nødvendigt.

Datahåndtering:
Vi benytter vores eksterne samarbejdspartner Juhlsen A/S til håndtering af din tilmelding og dine data. De behandler alene dine oplysninger ud fra vores instruks, og kan ikke bruge oplysningerne til egne formål. Du kan læse vores regler for databeskyttelse her.

Del denne side via E-mail