• Rejser i efterårsferien

Rejser i efterårsferien

I den første halvdel af året vrimler det med ferier og helligdage, som lader os alle tage en slapper fra hverdagen. I anden halvdel af året ser det imidlertid lidt mere sløjt ud. Her har vi nemlig kun efterårsferien til at give et afbræk i de mange uger med arbejde og skolegang.

Derfor skal denne ferie benyttes på bedst tænkelige måde, så alle bliver energimæssigt tanket op til de kolde, mørke og våde måneder, der venter fra oktober og frem.

Og hvordan gør man det bedre, end på en af vores rejser i efterårsferien?

Selvom sommervejret herhjemme har det med at forsvinde næsten inden, det fik fat, forholder det sig nemlig anderledes i Sydeuropa. Her strækker sommeren sig langt ind i dét, der egentlig kalendermæssigt betegnes som efterår.

Nyd efterårsferien i Grækenland, Spanien og Tyrkiet

Udvalget af rejser i efterårsferien er næsten lige så bredt som i sommermånederne og destinationerne er de samme.

I kan således nyde den græske charme på enten Kreta eller Rhodos, imens I sender kærlige tanker hjem til venner og familie, der måske døjer med den første efterårsstorm.

Derudover byder Costa del Sol og Mallorca også på sommerligt vejr samt muligheden for at sende sommerbilleder hjem fra liggestolen ved poolen.

Tyrkiet er endnu en mulighed, når I skal vælge blandt vores rejser i efterårsferien. Her kan I opleve ægte badeferiestemning i enten Side eller Alanya, som i øvrigt også byder på en række historiske seværdigheder.

Der er derfor masser af muligheder, når I gerne vil rejse i uge 42. Uanset om I gerne vil på badeferie eller ud at opleve en masse.

Forlæng sommeren med vores rejser i efterårsferien

På alle vores destinationer ligger gennemsnitstemperaturerne i efterårsferien på omkring 22 grader. De indbyder således både til en dejlig dukkert i poolen og ved stranden.
Samtidig egner klimaet på efterårsdestinationerne sig fremragende til diverse aktiviteter. Som f.eks. vandreture, sightseeing i byerne eller sportslige aktiviteter. Alt sammen noget, som højsæsonens høje temperaturer kan gøre en smule ubehageligt.

På vores rejser i efterårsferien får I med andre ordet det perfekte klima til præcis dét, I nyder at bruge ferien på. Samtidig forlænger I sommeren og springer en lille smule af det kedelige danske efterårsvejr over.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Rejs afsted i efterårsferien (uge 42)

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra

Efterårsferie med All Inclusive

All Inclusive er den rejseform, der er mest populær hos især børnefamilier.

Da de fleste af vores rejsegæster i uge 42 netop er familier med børn, er udvalget af rejser i efterårsferien med All Inclusive derfor også stort.

All Inclusive betyder, at I får en ferie med alt inkluderet. Ikke bare fly, hotel og transfer, men også mindst 3 daglige måltider på hotellet samt drikkevarer og snacks i løbet af dagen. All Inclusive kan derfor give jer en efterårsferie helt uden økonomiske bekymringer, fordi der er loft over udgifterne allerede fra det øjeblik i sætter jer på flyet.

Som børnefamilie er det rart, fordi I således ikke behøver have pungen op af lommen, hver gang snacksulten eller tørsten melder sig hos børnene.

I slipper også for at skulle ud og finde en restaurant i aftentimerne med små og trætte børn. Når I er færdige med at spise, kan I desuden gå direkte fra hotellets spiseområde til hotelværelset og putte de små med et ”tak for en dejlig dag” og et forsigtigt kys på de solbrune kinder.

Find de rejser i efterårsferien, der passer til jer

Ovenfor kan I se alle vores rejser i efterårsferien, men da de fleste af vores gæster har særlige ønsker til ferien, har vi udviklet en sorteringsfunktion.

Øverst vælger I den dato, I gerne vil rejse. Vi har afgange alle dage i efterårsferien, men destinationerne varierer afhængigt af, hvilken dag I vælger.

I venstre side kan I herefter tilvælge de forskellige ønsker, I har til jeres ferie. F.eks i forhold til destination, muligheden for All Inclusive eller børnepool. Herefter får I vist præcis de hoteller og rejser i efterårsferien der opfylder det hele.

Har I brug for hjælp, sidder vi klar på telefon 70 23 07 20 eller chatten nederst til højre. Udenfor vores åbningstid er I velkomne til at sende en mail til info@suntours.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Del denne side via E-mail