Kort fortalt

Vi er garvede i at arrangere rejser, med mere end 30 års erfaring i branchen.

Vi har kontor i det centrale Aarhus, hvor både vores rejsekonsulenter og ansatte i administrationen sidder. Herfra sælger vi rejser per telefon og fra vores butik.

Vi har et bredt udvalg af charterrejsemål, overvejende i Sydeuropa. Derudover tilbyder vi også flycamping Sydeuropa, med ophold på udvalgte campingpladser, samt skiferie i fyrstedømmet Andorra, der ligger mellem Frankrig og Spanien.

Vi har altid danskere rejseledere på alle vores rejsemål, som sætter en ære i at yde en nærværende service for vores gæster.

Historie

Sun Tours blev etableret i 1985 af de tidligere ejere Lars Glavind og Jørgen Fast, som i dag er direktører for bureauet. Begge ejere er udlært skolelærere, men endte med at starte et rejsebureau, hvor de arrangerede rejser fra en kælder i centrum af Aarhus. 

Det startede med busrejser til Sydeuropa og helt frem til 1995 var der kun busrejser på programmet. Alle rejser blev annonceret på et enkelt A4 ark, som blev skrevet i hånden. Senere begyndte de så småt at arrangere flyrejser, nærmere bekendt som charterrejser, og trykte kataloger for både camping- og charterrejser på hhv. 68 og 116 sider. I takt med at danskernes rejseinteresse blev større, udvidede rejseprogrammet sig, og i 2011 kunne det fulde rejseprogram ses på hjemmesiden.

I slutningen af 2014 blev Sun Tours opkøbt af rejsekoncernen Primera Travel Group, som allerede havde det danske rejseselskab Bravo Tours under vingerne. Derudover har rejsekoncernen et flyselskab og flere rejsebureauer i porteføljen fra hhv. Norge, Sverige, Finland og Island.

Rejsegaranti

Bravo Tours A/S er teknisk arrangør på vores rejser.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, reg.nr. 1242,  Rejse-Ankenævnet, reg.nr. 208 og Charterrejsearrangørernes Brancheorganisation (RID).

Køber man en pakkerejse hos Sun Tours (fly+hotel) er man dækket af Rejsegarantifonden i tilfælde af, at Sun Tours' tekniske arrangør Bravo Tours A/S eller det pågældende flyselskab skulle gå konkurs.

Ved køb af fly (uden hotel) er man ikke dækket. Man bør derfor tegne en konkursforsikring ved bestilling af flybillet.

Del denne side via E-mail