• ALANYA UDFLUGTER

Udflugter

Alanya Bådtur
Alanya Bådtur

En skøn heldagstur på havet, hvor vi sejler fra Alanyas havn og ud på det åbne hav. Vi sejler forbi Alanyas varetegn, det otte kantede Røde tårn og den smukke fæstning på toppen af forbjerget, her vil det første badestop være. Undervejs vil der flere gange blive kastet anker, så der er mulighed for at få en svalende dukkert i det azurblå Middelhav. Der er også rig mulighed for ren afslapning og solbadning på dækket.

Frokosten vil blive tilberedt på båden og serveret mens vi ligger for anker ved den nye havn lidt uden for Alanya. Spejder man ud over havet, er man måske så heldig at få øje på en delfinflok og søskildpadder. Der vil være mulighed for at se ting, der kun kan ses fra vandet bl.a. piratgrotten, udspring, kærlighedsgrotten mm.

Det er en dag for hele familien, som bare står på afslapning, nyde solen, bade, og nyde den smukke udsigt over middelhavet.

Heldagstur

Vejledende priser: Voksen 30 Euro / Barn 15 Euro. Inkl. frokost.

Tyrkisk bad - Hamam
Tyrkisk bad - Hamam

Start feriens oplevelser med et besøg i hamam, som på dansk betyder tyrkisk bad. Kroppen og sjælen får det skønt efter forkælelsen og huden har herefter lettere ved at blive brun. Desuden holder farven i længere tid.

For at løsne de døde hudceller starter man i saunaen, som varmer kroppen og huden op.

Derefter skal huden have en grundig peeling over hele kroppen med en skrubbehandske lavet af gedehår. Du vil blive overrasket over, hvor mange døde hudceller, der findes på kroppen. Herefter får du et sæbe- og skumbad og din gennemvarme og bløde krop er nu klar til oliemassagen, som er helt fantastisk. Du vil blive overrasket over, hvor tiltrængt det er!

Når du forlader det tyrkiske bad, har du skabt grundlaget for en smuk solbrun hudfarve og du vil være afslappet og klar til ferien i Alanya.

Varigheden af et tyrkisk bad kan svinge fra 1-3 timer, alt efter hvor lang tid, du har lyst til at benytte faciliteterne.

En perfekt start på ferien med ren selvforkælelse, der gør dig rigtig sommerklar på alle måder. Med hamam får du en god start på ferien!

Husk at medbringe badetøj og evt. skiftetøj.

Vejledende pris: Voksne kr. 165 / børn kr. 83

Del denne side via E-mail