Kleopatra Dreams Beach

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
  • København
  • Billund
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejsende

Kleopatra Dreams Beach

  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Strand

Hyggeligt og populært All Inclusive stamhotel, beliggende ved Kleopatra stranden, som er en dejlig sandstrand, samt tæt på centrum af Alanya. På stranden findes solsenge og parasoller (ca. 5 TL per solseng per dag).

Der kommer en del gengangere på hotellet, som elsker atmosfæren og servicen på hotellet. Poolområdet er det centrale mødested, hvor der findes børnepool og poolbar, samt solsenge og parasoller. Der findes også en indendørs pool på hotellet (den kan i perioder være lukket uden varsel).

Nogle aftener i højsæsonen er der underholdning i form af dans eller live musik. I aftentimerne er der sommetider dækket op til aftensmad med borde og stole rundt om poolen, så man kan nyde den dejlige aftenbrise. Gratis wi-fi på hele hotellet.

Hoteller har flere faciliteter, som f.eks. tyrkisk bad og massage (mod gebyr), bordfodbold og bordtennis (ca. 5 Euro per time).

Opholdet er med All Inclusive. 

Om hotellet
Afstand til centrum 1,5 km, Alanya
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 194
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2000
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Minibar Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 6
Renoveret 2008
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja

Værelser:

Dobbeltværelse består af ét værelse med bad/toilet, samt balkon. Udstyret med tv, telefon, minibar (uden indhold), aircondition (gratis), safeboks (ca. 10 Euro per uge) og hårtørrer. Gratis wi-fi. Skrå havudsigt på nogle værelser. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person. 

 

Familieværelse består af to soveværelser med dør i mellem med ét bad/toilet og én balkon. Udstyret ligesom dobbeltværelse. Maks. 4. Der skal bo min. 3 voksne/fuldt betalende på værelset. 

 

Børnerabat:

Til barn under 12 år der bor med 2 fuldt betalende personer på dobbeltværelse og min. 3 fuldt betalende personer på familieværelse.

Transfertid:

Ca. 2,5 time.

Adresse

Kleopatra Dreams Beach
K.Pinari, Atatürk Cad., Hasan Senli Sok no. 2
Tlf: 0090 2425118650

All Inclusive

Hovedmåltider:

Morgenmad: 08.00 - 10.00 - Frokost: 12.30 - 14.00  Aftensmad: 19.00-21.00

Alle måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten (svinekød serveres ikke).

Badetøj er ikke tilladt i restauranten, og mænd skal bære lange bukser i restauranten om aftenen.

Mellemmåltider:

Kl. 16.00 – 18.00: Kaffe, te og kage

Drikkevarer:

Kl. 10.00 – 23.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Der udleveres maks. 1 drink per gang. Drikkevarer kan også hentes i strandbaren fra ca. 10.00 – 17.00, men vin og spiritus er ikke inkluderet, kun soft drinks og øl. Alt andet er mod betaling.

Vigtig info:

Drikkevarer, is og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst på hotellet og slutter på afrejsedagen, når hotellet forlades.

Kort

Del denne side via E-mail