Diamond Hill Resort

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
  • København
  • Billund
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejsende

Diamond Hill Resort

  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Fantastisk eksklusivt All Inclusive hotel, der ligger ved Øststranden i Tosmur området. Der er en storslået udsigt over stranden, bjergene og kysten ind mod Alanya centrum. fra hotellet. Det er bestemt ikke dumt at nyde udsigten fra hotellets tagterrasse, evt. med en drink i hånden.

Man kan fra hotellet nemt gå til Oba torv der over de seneste år har udvidet sig, og har et godt udvalg af butikker og restauranter. Desuden kan man handle på de ugentlige markeder i både Oba og Tosmur, hvis ikke man tager turen ind til centrum af Alanya.

Hotellet har et godt poolområde med børnepool og to vandrutsjebaner, samt solsenge og parasoller. Er man mere til strand, har hotellet privat strandområde, hvor der er gratis solsenge og parasoller. Man kommer dertil via gangtunnel. 

Der findes legeplads, børneklub (4-12 år, ej dansk), billard, airhockey og bordtennis på hotellet. Desuden er der animationsteam der sørger for underholdning og sportsaktiviteter flere gange om ugen, både dag og aften. Hotellet har sauna, dampbad og tilbyder hamam/tyrkisk bad samt massage (de fleste mod gebyr). Desuden findes der fitnessrum, som er gratis at benytte.

Man kan vælge mellem flere forskellige barer og restauranter på hotellet. Der er desuden en strandbar, hvor man gratis kan hente drikkevarer i dagtimerne.

Opholdet er med All Inclusive.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 4,5 km
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 298
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2012
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Eksklusiv Ja
Elevator Ja
Etager 10
Familie Ja
Fitness Ja
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring pr. uge 6
Renoveret 2014
Safebox Ja
Satellit-tv Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Tennis Nej
Underholdning Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Værelser:

Dobbeltværelse (ca. 32 m2) består af ét værelse med bad/toilet, samt balkon. Udstyret med tv, telefon, minibar (mod gebyr), aircondition (gratis), safeboks (gratis) og hårtørrer. Maks. 3 voksne + 1 barn (under 13 år). Har én dobbeltseng til 2 personer og én enkeltseng til ´1 person. Opredning til barn.

Familieværelse (ca. 35 m2) er indrettet og udstyret ligesom ovenstående, dog større og med mulighed for en ekstra opredning. Maks. 4 voksne + 1 barn (under 13 år). Der skal bo min. 3 personer på et familieværelse. Opredning til 4. person + barnet.

Børnerabat:

Til barn under 13 år der bor med 2 fuldt betalende personer på dobbeltværelse og 3 fuldt betalende personer på familieværelse.

Øvrigt:

Hotellet er velegnet for kørestolsbrugere, da der er rampe og elevator på alle hotellets områder.

Der findes 3 handicapværelser på hotellet (ca. 27 m2), som har plads til maks. 3 personer. Disse er på forespørgsel. 

Pool- og strandhåndklæde kan lånes på hotellet (depositum på 10 Euro per håndklæde skal lægges).

Transfertid:

Ca. 2,5 time.

Adresse

Diamond Hill Resort
Merkez Mahallesi no 11, Tosmur
Tlf: 0090 2425102323

All Inclusive

Hovedmåltider:

Morgenmad: 07.00 - 10.30 - Frokost: 12.30 - 14.00 - Aftensmad: 19.00 - 21.30 - Sen aftensmad: 23.30 - 00.30

Alle måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten (svinekød serveres ikke). Badetøj er ikke tilladt i restauranten og mænd skal bære lange bukser til aftensmaden. Man kan spise på hotellets ala carte restaurant (internationalt køkken) én gang per ophold og reservationen foretages i receptionen.

Mellemmåltider:

Kl. 12.00 – 16.00: Snacks - Kl. 14.00 - 16.00: Kaffe, te, kage og et udvalg af is 

Drikkevarer:

Kl. 10.00 – 23.30: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

I minibaren på værelset er der gratis kildevand dagligt, og gratis sodavand ved ankomst.

Vigtig info:

Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst på hotellet og slutter på afrejsedagen, når hotellet forlades.

Kort

Del denne side via E-mail