• MARMARIS

Om Marmaris

I et frodigt og bjergrigt område af det sydvestlige Tyrkiet ligger den populære badeby Marmaris lige ud til den tyrkiske skærgård. Byen er gennem årene vokset fra at være en lille fiskerby til en by med ca. 29.000 indbyggere. I byens centrum finder man den gamle bydel med de charmerende snævre gader og den farvestrålende bazar, hvor der foregår en livlig handel. På byens havnepromenade findes et væld af restauranter med udsigt over bugten. For dem, som er til fest og farver, er der mulighed for at besøge bargaden.

Fra havnen i Marmaris afgår der dagligt færge til Rhodos by på ferieøen Rhodos. Man kan nemt besøge to lande på én dag, og skal blot huske sit pas. Fra havnen afgår der også taxabåd til ferieområderne syd for Marmaris, bl.a. Icmeler, der ligger ca. 7 km væk.

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

UDFLUGTER

Dalyan

Denne dag vil byde på oplevelser for enhver – både historiske og de mere nydelsesprægede. Vi starter dagen med at sejle fra Marmaris havn mod Dalyan. Når vi er ankommet, vil vi gå om bord i små flodbåde, som skal sejle os over til den meget berømte Skildpaddestranden. Den er en af de få strande ved Middelhavet, hvor den truede Caretta Caretta-skildpadde kan lægge sine æg. Vi vil tilbringe lidt tid her med mulighed for at bade, slappe af og nyde de smukke omgivelser. Derefter er der mulighed for at se de store havskildpadder, som vejer op til 120 kg.

Flodbåden vil nu sejle os ind ad Dalyanfloden, hvor vi blandt andet kan opleve det flotte dyreliv omkring floden. Vi sejler også forbi de lykiske kongegrave, der er hugget ind i lodrette klipper. Turens sidste oplevelse er et berømt mudder- og svovlbad, som bl.a. Sting og Dustin Hoffman har besøgt. Efter mudderet har fået lov til at virke en stund, skal vi skylles og bade i svovlbadet med en naturlig temperatur på 40 grader. Vandet har en afslappende effekt på hud og krop.


Pris inkl. frokost, eks. drikkevarer: Voksne: 120 TL eller 40 Euro / Børn: 60 TL eller 20 Euro

Kort