• Içmeler

Om Içmeler

Følger man stranden fra Marmaris ca. 7 km mod sydvest, kommer man til Içmeler der har godt 7000 indbyggere. Ligesom Marmaris er byen beliggende ud til en bjergomkranset bugt med områdets bedste strande.

I Içmeler er tempoet roligere, men der findes stadig et stort udbud af restauranter, samt enkelte barer og diskoteker. Nattelivet i Marmaris er større, men bylivet i Icmeler er på samme højde. Ønsker man at besøge Marmaris, kan man tage den lokale bus. Man kan ligeledes opleve den smukke kyststrækning i en af de mange taxabåde, der sejler ud til de små hyggelige byer, samt til Marmaris.

UDFLUGTER

Dalyan

Denne dag vil byde på oplevelser for enhver – både historiske og de mere nydelsesprægede. Vi starter dagen med at sejle fra Marmaris havn mod Dalyan. Når vi er ankommet, vil vi gå om bord i små flodbåde, som skal sejle os over til den meget berømte Skildpaddestranden. Den er en af de få strande ved Middelhavet, hvor den truede Caretta Caretta-skildpadde kan lægge sine æg. Vi vil tilbringe lidt tid her med mulighed for at bade, slappe af og nyde de smukke omgivelser. Derefter er der mulighed for at se de store havskildpadder, som vejer op til 120 kg.

Flodbåden vil nu sejle os ind ad Dalyanfloden, hvor vi blandt andet kan opleve det flotte dyreliv omkring floden. Vi sejler også forbi de lykiske kongegrave, der er hugget ind i lodrette klipper. Turens sidste oplevelse er et berømt mudder- og svovlbad, som bl.a. Sting og Dustin Hoffman har besøgt. Efter mudderet har fået lov til at virke en stund, skal vi skylles og bade i svovlbadet med en naturlig temperatur på 40 grader. Vandet har en afslappende effekt på hud og krop.


Pris inkl. frokost, eks. drikkevarer: Voksne: 120 TL eller 40 Euro / Børn: 60 TL eller 20 Euro

Kort

Del denne side via E-mail