• MENORCA

Om Menorca

Menorca er med sine ca. 83.000 indbyggere den næststørste ø af de Baleariske Øer efter Mallorca, og har med sin fantastiske smukke natur virkelig noget at byde på.

UNESCO har udnævnt hele øen til et særligt naturbeskyttelsesområde. Denne idylliske og grønne ø i Middelhavet, byder på et hav af skønne oplevelser for hele familien. Her er betagende badestrande, turkise badebugter, spændende natur, interessant historie, flotte byer, dejlig mad (især ost og hummer), god shopping, en venlig befolkning og en afslappende og rolig atmosfære.

Øen er, i store træk, ganske flad, hvilket gør det nemt at komme rundt på øen både i bus, bil og på cykel. Hele vejen rundt på øen, langs vandet, findes offentlige vandrerstier. Det er gamle gedestier, som kan benyttes af alle. Snyd ikke dig selv eller familien for den smukke solnedgang på vestkysten, samt at opleve øen fra vandsiden.

Rammerne er på plads til dejlig ferie både for de gæster, som vil solbade og svømme, de som vil være aktive og børnefamilier og par der ønsker at slappe af.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

UDFLUGTER

Bådtur

Turkisblåt hav, lækker Paella og fantastiske strande. Oplev Menorcas smukke kystlinje med sine mange små bugter som gør denne ø så speciel. I bliver samlet op ved hotellerne og kører til den unikke havn i Ciutadella. På denne bådtur sejler vi langs Menorcas vest- og sydkyst, hvor vi besøger fantastiske strande, Son Saura, Cala Turqueta og Cala Macarella. Båden lægger til ud for strandene, hvor der er rig mulighed for at både i det skønne middelhav. På turen tilbydes en lækker frokost, hvor man for lov til at smage den spanske specialitet Paella, som vil blive serveret sammen med den forfriskende spanske drink sangria eller andre drikkevarer, som er inkluderet i prisen. Der kan derudover købes is, snacks og drikkevarer på turen. En rigtig populær tur for hele familien, og en af de bedste bådture vores rejseledere har oplevet. Ruten for dagen kan variere alt efter vejrforholdet.

Vejledende priser: Voksen 55 Euro / Barn 28 Euro. Inkl. frokost.

Heldagstur, typisk søndag

Menorcas skatte & stoltheder

Vi starter dagen på øens højeste punkt, og nyder en virkelig flot udsigt over hele øen og den unikke natur som UNESCO beskytter på deres verdensarvsliste. Vi skal videre og se helt præcist hvordan den verdenskendte menorcinske ost produceres. Vi smager to oste og en vin, der er lokalt produceret på den idylliske vingård – helt speciel gårdbutik. Helt eksklusivt har vi fået en aftale i stand med MASCARO designerskofabrikken, så vi sædvanligvis kommer ind og går igennem produktionen i mens spanierne laver de håndlavede sko. En surrealistisk oplevelse, og derefter kommer vi ind i den store butik/outlet hvor der er kvalitets-sko. Vi skal videre den hesteskoformede strand, og se en suveræn udsigt, inden du får fritid ved øens mest portrætterede flotte strand/by i ca. halvanden time. De menorciske racerene heste skal nu opleves. De er øens stolthed, og det er en stor oplevelse at komme helt tæt på hestene og se det imponerende hesteshow.        

Heldagstur, typisk torsdag                                                                                                                   

Vejledende priser: Voksen 49 Euro / Barn 25 Euro

 

Kort