• Cala Mayor/Illetas

Om Cala Mayor/Illetas

Cala Mayor og Illetas er et godt valg, hvis man gerne vil bo tæt på Palma by, men samtidig have stranden tæt på. Områderne ligger med ca. 2,5 kilometers afstand, godt og vel 7 km sydvest for fra Palma og 8 km nord for Palma Nova. Ønsker man at komme ind til Palma, er det både nemt og billigt at tage den lokale bus derind, som tager ca. 15 minutter.

Cala Mayor er en af Mallorcas ældste og mest foretrukne feriebyer blandt spaniere. Stranden er 250 meter lang og 80 meter bred, og ligger i en smuk bugt med fint sand og klart vand. Der er selvfølgelig solsenge og parasoller, som kan lejes på stranden, men også restauranter, strandbarer og caféer. Desuden er der også spisesteder og shoppingmuligheder på hoevdgaden i byen. Kunstneren Joan Miró boede og arbejdede en overgang i byen, hvor der her også ligger det berømte Miró-museum. 

Illetas er kendt som et ekklusivt område, og byen strækker sig fra Cas Catala Nou og til Portal Nous, hvor der ligger en række eksklusive restauranter. Byen har en hyggelig lille hovedgade Passeo de los Illetas, hvor du finder en håndfuld restauranter, barer og restauranter. Stranden i Illetas er ligeså god som i Cala Mayor, men en smule mindre: 200 meter lang og 50 meter bred. Den ligger også i en lille bugt, som er meget hyggelig. Der findes også to mindre bugter med to gode strande i kort gåafstand fra byen.

Kort

Del denne side via E-mail