• ALCUDIA

Om Alcudia

Alcudiabugten er et paradis for både børn og voksne. Området er særligt kendt for sin 14 kilometer lange sandstrand, som er lavvandet og meget børnevenlig.

Alcudia by er den største by i området, og har både en nyere og en gammel bydel. Den gamle bydel er den oprindelige landsby, som ligger et par km fra kysten. Den er omkranset af en bymur, hvorfra man kan nyde den fabelagtige udsigt til Tramuntana bjergene. Der er marked i den gamle bydel et par gange om ugen, som er meget populært. Her kan man handle mange lokale produkter.

Ved havnen findes en dejlig lystbådehavn, og ved stranden finder man en dejlig lang strandpromenade. Hotellerne ligger overvejende langs strandpromenaden, og her er også et stort udvalg af butikker, restauranter og barer. Der findes et udemærket natteliv i byen.

Omkring 3-4 km fra byen ligger ferieområdet Playa de Muro, hvor der findes hoteller, restauranter og butikker, samt det smukke Albufera naturreservat, som også er en nationalpark. Det er et vådområde med et rigt fugleliv. Man kan komme helt tæt på naturen i dette område.

Kort

Del denne side via E-mail