MALLORCA

Om Mallorca

Mallorca er den største ø i den spanske øgruppe Balearerne i det vestlige Middelhav. Øen byder på alt, hvad man kan tænke sig. Her er et skønt klima, smuk natur, høje bjerge, hyggelige byer, lækker mad, spændende historie, interessant kultur, samt fantastiske badestrande med turkisblåt hav.

Naturen byder på mange fascinerende og forskelligartede oplevelser med bl.a. bjergene i Tramuntana, som er en 15 km bred bjergkæde med 11 toppe på den vestlige del af øen og med det højeste punkt på op over 1.400 meter. På den nordvestlige side af bjergene findes et stejlt kystområde med stejle klipper, små bugter med stenede strande med fantastiske udsigtspunkter. For foden af bjergkæden er det mere flade landskab med marker, oliven -og appelsinlunde.

Øen har både bugter med små sandstrande og i kilometervis af børnevenlige sandstrande med turkisblåt hav. På Mallorca finder man nogle af Europas bedste badestrande, alle selvfølgelig med blå flag.

Der findes et hav af udflugtsmuligheder overalt på øen f.eks. Chopins kloster i Valdemossa, "appelsintoget" i Sóller, klosteret i Lluc, fantastiske udsigtsposter i Deia, drypstenshuler i Porto Cristo, perlefabrikkerne ved Manacor, fyrtårnet ved Formentor og ikke mindst hovedbyen Palma, med bl.a. rigtig god shopping, gode restauranter og tapasbarer, den gamle bydel, smukke patioer, eksklusiv marina samt den berømte domkirke Le Seu. 

På Mallorca er turisme hovednæringsvejen og man har gjort meget for at ændre øens tidligere kendetegn "grisefesterne", til nu at være et fantastisk feriemål både for børnefamilier, grupper og par. Mallorca har noget for en hver smag og derfor kommer mange turister igen og igen tilbage til denne Middelhavsperle.

Hoteller på Mallorca

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

(3)

Afrejse

Pris

(1)

Rejsemål

(3)

Rejsetype

(6)

Vurdering

(4)

Pension

(10)

Faciliteter

(2)

Kategorier

(2)

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Kort