• lanzarote

Om Lanzarote

Den smukke og unikke kanariske ø med ca. 140.000 indbyggere er en sand kulturperle med barsk natur og fascinerende arkitektur. Lanzarote er den 4. største af de kanariske øer. Den anerkendte arkitekt César Manrique har haft en stor rolle i udviklingen af øen. Han har formået at udnytte de vulkanske landskaber og integrere arkitekturen heri. Overalt på øen vil man støde på hans navn på skulpturer, indgange, restauranter, bygninger med mere.

Et besøg i Timanfaya nationalpark er en stor oplevelse. Her kan man bl.a. opleve en vulkan, der koger under jordskorpen, da der stadig er aktivitet i vulkanen. Der bliver udført eksperimenter ved vulkanen, så man som publikum kan få en fornemmelse af, hvor varm jorden er under en. På El Diablo restauranten i nationalparken er det muligt at grille kød over jorden uden brug af ild.

Der er mange dejlige strande på Lanzarote, nogle er rolige og andre har forskellige vandsportsaktiviteter. Under havets overflade har Lanzarote et rigt dyreliv, som både kan opleves via snorkling og dykning. Desuden er der både vandparker og dyreparker på øen.

Nord på øen ved Punta Mujeres ligger Jameos del Agua, som er en stor grotte, hvor dele af den ligger under havets overflade. Her er i lavagrotterne indrettet restaurant, koncertsal og meget mere. Her findes også en saltvandspool fyldt med blinde albino krabber, som er ret specielle for Lanzarote.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

UDFLUGTER

Catlanza

Tag med på en bådtur ud for kanariøernes mest solbeskinnede ø Lanzarote. Vi går ombord på katamaranen Catlanza, hvor vi sejler mod strandene ved Papagayo. Hvis vi er heldige kan man opleve delfiner eller hvaler på vejen. Når vi lægger anker og begynder dagen også med en masse sjov for vanhunde. Man kan hoppe i det azurblå hav både med en lille vandrutsjebane eller med stigerne. Man kan også tage en snorkletur og se på de mange forskellige fisk undervejs! Sidst men ikke mindst for vandhundene kan man prøve jetski af med en professionel instruktør. Man kan selvfølgelig også bare slappe af på båden og nyde solen og dagen på vandet.
Der vil blive serveret frokost undervejs sammen med et udvalg af vand, sodavand og alkoholiske drikke.

Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 460 - børn kr. 225

Fantastiske Lanzarote

Har du lyst til at lære vidunderlige Lanzarote lidt nærmere at kende, anbefaler vi, at du tager på ”Fantastiske Lanzarote”. På denne rundtur har vi samlet et spændende udvalg af oplevelser fra hele øen. Vi starter dagen med at sætte kursen mod syd, hvor vi kører gennem lava-kysten og besøger El Golfo, Los Hervideros og saltfladerne, Las Salinas, i Janubio. Så går turen videre til Timanfaya National Park, hvor vi gør holdt. Efterfølgende kører vi gennem vinbyen La Geria, og vi gør holdt ved en af vingårdene, hvor der er arrangeret både vinsmagning og frokost for os. Efter en dejlig frokost kører vi mod midten af øen, hvor vi passerer Monumento Al Capesino. Herefter fortsætter vi op mod den nordøstlige kyst, hvor vi besøger Mirador del Río og Jameos del Aqua.

I Fantastiske Lanzarote er inkluderet:
• Entre til Timanfaya National Park
• Vinsmagning og frokost
• Entre til Jameos del Agua
• Entre til Mirador del Río
• Moderne bus med aircondition

Rute: El Golfo, Los Hervideros, Salinas de Janubio, Timanfaya National Park, La Geria, Monumento al Campesino, Mirador de Río, Guatiza, Mala, Arrieta, Malpaís de Monte Corona, Jameos del Agua, Ye, Haría, Peña del Chache.


Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 505 - børn kr. 310.

Lunar vandretur

Har du lyst til at komme på en vandretur til Los Volcanes Nature Park, hvor vi kommer til at vandre ved Lanzarotes vulkaner og kommer til at gå rundt i områder hvor udbruddene var i 1824. På turen kommer vi til at vandre rundt med den golde vulkanudsigt med gamle størknede lavafloder. Vi kommer endda til at gå nede i et gammelt lava spor sammen med vi kan se den begrænsede vegetation. Ruten I alt kommer til at være ca. 6 km lang og vi kommer til at forcere i alt ca. 150 højdemeter i løbet af den smukke tur i Lanzarotes landskab.

Vejledende pris ved bestilling inden afrejse: Voksne kr. 305 - børn kr. 240

Udflugt til La Graciosa – På egen hånd

Tag med på en tur til den lille ø La Graciosa med skandinavisk rejseleder. PÅ turen kommer man til at sejle til Graciosa i en båd, hvor man går i land på den største by på øen Caleta de Sebo som er én af to byer på hele øen. Her kommer der til at være en guidet rundtur rundt i byen hvorefter man har fritid til at gå rundt og kigge i byen. Ombord på båden kan man nyde den fantastiske udsigt over Lanzarote og vulkanerne på øen.

Vejledende pris - booking på destination: Voksne kr. 435 - børn kr. 275

Kort