• Gran Canaria

    Gran Canaria

Om Gran Canaria

Gran Canaria er med sine mange solskinsdage den mest populære af de kanariske øer. Øen er den tredjestørste i ø-gruppen og har alt, hvad der skal til for, at hele familien får en dejlig ferie. 

Her er et skønt klima, en helt speciel atmosfære, samt et hav af forskellige faciliteter og udflugtsmuligheder. Uanset om man ønsker at udforske den storslåede natur, shoppe, nyde de kilometerlange strande eller det pulserende natteliv, så opfylder Gran Canaria alle ønsker. 

Øen har et meget afvekslende klima, så hvis man trænger til en pause fra solbadningen, kan man tage en lokalbus eller leje en bil og køre rundt på øen. Man vil opleve en natur der byder på fyrreskove, sneklædte bjergtoppe, sommergrønne landskaber og dale, hvis klima minder om Caribien med sukkerrør og bananplantager. Endvidere kan man opleve ørken på den sydlige del af øen ved Maspalomas sandbankerne.

De fleste ferieområder og hoteller ligger på sydkysten, hvor der er bedst sol. Ankommer man fra Las Palmas Lufthavn støder man først på Playa del Inglés, som har den længest sandstrand og det største udbud af restauranter, butikker, barer, diskoteker osv. Stranden forbinder byen med hhv. Maspalomas og Meloneras. 

Puerto Rico er den anden største by og ligger ca. 25 km væk fra Playa del Inglés. Her er der to fantastiske sandstrande, og et godt byliv både i dalen og på toppen af bjerget. Bevæger sig mere sydvest på kommer man til Puerto de Mogán.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Udflugter

Sydkystens højdepunkter

Velkommen på solkysten. Gran Canarias fantastiske solkyst har alt, hvad hjertet begærer. Vi starter med et besøg på markedet i Arguineguin, hvor man kan prutte om priserne med de lokale sælgere. 
Derefter begiver vi os til Playa de Amadores, der er en kunstigt anlagt strand lidt øst for Puerto Rico med sand, der er importeret fra Caribien.
Turen går senere 11 km op i landet, hvor vi stopper i Mogán og får en lækker tapas-anretning med drikkevarer. 
Turens sidste stop er Puerto de Mogán, der er en dejlig, lille fiskerby med lystbådehavn.

Vejledende pris: Voksne kr. 270 - børn kr. 135. 

Delfinsafari med Multiacuatic

På denne formiddagstur skal vi ud og lede efter delfiner. De smukke og nysgerrige dyr holder nemlig til ud for Gran Canarias kyst. På turen derud vil der være mulighed for at nyde solen fra det øverste dæk, mens kaptajnen sætter kursen. Efter vi forhåbentligt har hilst på vores venner i havet, kan I nyde udsigten samt en forfriskning om bord på båden. 
Vejledende pris: Voksne kr. 225 - Børn kr. 110.

Kort