• COSTA DEL SOL

Om Costa del Sol

Skønne Costa del Sol ligger i Andalusien og er en omtrent 200 km lang kyststrækning. Costa del Sol betyder solkysten, og dette er af god grund, da der er sol året rundt. Kyststrækningen tilbyder fantastiske strande, og hyggelige restauranter og barer. Naturen i Andalusien er præget af et flot hav samt høje, betagende bjerge. Området vil også charmere med forskellige vinmarker og olivenlunde. Costa del Sol er en klassiker blandt mange turister, hvilket er af god grund. Området byder på skønne strande og giver et charmerende indblik samt mulighed for at opleve de spanske traditioner, såsom tapas.

Vi tilbyder også ture med vores rejseledere til smukke Malaga, som er en af Andalusiens store stoltheder. Ligesom Costa del Sol byder Malaga på charmerende restauranter, som serverer skøn, spansk mad. Derudover kan man i Malaga eksempelvis bruge massevis af timer på at shoppe, da byen har et meget stemningsfyldt butiksliv. Et råd vil også være at besøge den gamle bydel, som bærer tydelig præg og karakteristika af den arabiske tid.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

udflugter

Granada/Alhambra

Tag med på opdagelsesrejse til det gamle arabiske palads, Alhambra. 
Et ordsprog siger, at ”har man ikke set Granada, har man intet set”, og stedet betragtes af de lokale som verdens ottende vidunder. Vi bevæger os igennem enestående områder, hvor naturen skifter fra bjerglandsbyer til frodige højsletter med mange oliventræer og andre subtropiske vækster. Granada ligger for foden af nogle af landets højeste bjerge og er vejret klart, kan vi se den evige sne på Sierra Nevadas tinder. Granada er gennem mange år blevet lovprist for sin skønhed og den arabiske stemning. Den arabiske kultur har sat sit præg mange steder i landet, men intet sted uden for den arabiske verden finder man et så smukt og velbevaret bygningsværk som  maurersultanernes palads Alhambra. Den berømte løvegård, myrtegården, badene og tronsalen er de historiske højdepunkter på turen. Vi besøger også sommerpaladset Generalife, med de smukke haver, hvor den imponerende flora vil betage de fleste naturelskere.

Vejledende pris: Voksne kr. 455,- børn kr. 340,-

Gibraltar

Lige syd for den spanske solkyst ligger et lille stykke af Storbritannien - Gibraltar eller Tariks klippe, som det betyder. Når man krydser grænsen, kan man hurtigt se forandringerne. Her er røde telefonbokse, britisk skiltning og ofte høres et klingende engelsk. På halvøen ser vi den flotte drypstenshule Sankt Michaels Grotte og de frække, vilde Gibraltar-aber. Pas på værdigenstande! Gibraltar-aberne er berømte og berygtede for deres lange fingre. Her kan købes toldfrie cigaretter, alkohol og parfume.
Inklusive transport og klippeudflugt. HUSK PAS!

Vejledende pris: Voksne kr. 300,- børn kr. 225,-

Kort