• COSTA BRAVA

Om Costa Brava

Den smukke Costa Brava kyst ligger i Spaniens nordøstlige hjørne med Pyrenæerne som baggrund. Kysten er 214 km lang og strækker sig fra Blanes i syd til Portbou ved den franske grænse i nord. Strækningen ligger nord for Barcelona.

Costa Brava byder på smukke idylliske strande med gyldent sand og klipper, som giver helt unikke snorkle- og dykkermuligheder. Dette kombineret med områdets mange spændende byer, smukke middelalderbyer, unikke seværdigheder, den katalanske kultur og historie, og de kulinariske oplevelser, gør Costa Brava til et af Spaniens mest spændende områder.

Desuden er hovedstaden i Catalonien, Barcelona, en af Europas førende storbyer indenfor bla. mode, historie og ikke mindst arkitektur, specielt inden for modernismen med Antonio Gaudí, som bare en af mange modernistiske arkitekter, der har sat sit præg på Barcelona. Barcelonas historiske middelaldercentrum med sin helt specielle atmosfære er byens absolutte centrum med uanede shoppingmuligheder, barer og restauranter, og da byen ligger lige ud til stranden, er der en helt speciel stemning af både by- og strandliv.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Udflugter

Fantastiske Barcelona

Vores udflugt til Barcelona består af to dele; en med fritid til sightseeing eller shopping i hjertet af Barcelona – ramblaen og Plaça Catalunya, hvor man finder nogle af de mest imponerende butikker i en af Europas mest moderne byer. For de knap så shopping-interesserede, er der mulighed for eksempelvis at besøge katedralen og det gotiske kvarter eller måske Picasso-museet.

Den anden del indeholder en interessant køretur rundt i Barcelonas hovedgader. Vi gør et stop ved ”det perfekte tempel” La Sagrada Família (Den Hellige Families kirke) og besøger Montjuïc, et af de højeste punkter og en del af byen med en særlig historie.

På udflugten ser vi også nogle af de andre imponerende monumenter Barcelona har at byde på – såsom Gaudís huse og Palau Nacional.

Heldagstur

Pris: Voksne ca. 37 euro. Børn ca. 24 euro

Kort